tisdag 1 september 2009

114 dagar till julafton ...

och svininfluensan är ett faktum. Men misströsta inte, det här kan ju innebära att en sådan enkel sak som en flaska handsprit blir den mest uppskattade (kanske även förtidiga) julklappen. Tydligen är handspriten slut både i Stockholm och Kristianstad då mammorna till familjen A-T uppdaterat oss om detta, så bor ni i någon annan del av Sverige så kan ni vara glada =)
Kan ju då även passa på att säga att båda deltagarna i familjen A-T för närvarande har ont i kropparna, halsarna, känner sig hängiga och mannen i familjen har även feber ... ja, va ska man säga!
Nu tror (och hoppas) jag ju inte att vi fått svininfluensan, det vore ju själva fan nu när jag springer runt och spritar händerna på praktiken i tid och otid. Men skolor är ju hårt utsatta överlag vad det gäller förkylningsvågor så vi får hoppas på att det bara är en vanlig sådan.

Men nu när vi ändå är inne på saker som ska skydda en och så så vill jag gärna slå ett slag för den här gratisgrejen som TryggHansa har till alla förskolebarn: GRATIS REFLEXVÄSTAR!
Det gäller för alla barn i förskola och hos dagmammor. Bara beställ till ditt barns förskoleklass, eller be läraren göra det. Eller tipsa din dagmamma om det. En superbra grej nu när det snart är mörkt och förblir så i ett halvår ...

Perfekta juklappar till de personer man tycker om är annars just reflexer. "En billig livförsäkring" som min morfar alltid brukade säga. Reflexer kan man köpa lite varstans och är perfekta småpresenter i en "presentkalender" t.ex.
Apoteket har reflexer, eller Bluebox. Eller vanliga affärer som Maxi eller hemköp.

Bara ett litet tips!Bilden är från: DUNDERBUTIKEN.SE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar