tisdag 15 september 2009

Årets julklapp från stadsmissionen


Gör flera glada av en enda present!
Vad kan vara bättre än att köpa en superfin bok som passar alla, men kanske framförallt Stockholmspatrioten ... d.v.s. en sån som mig.
Minst 100 kr går till Stadsmissionens sociala arbete för de hemlösa, vilket är den allra bästa gåvan med att köpa boken. Du kan beställa boken online här.

Det finns EXTREEEMT mycket man kan göra för de hemlösa via stadsmissionen. Jag tycker stadsmissionen är viktig och jag tycker det är ännu viktigare att hjälpa till där man kan. Jag brinner lite extra för just stadsmissionen och tycker deras arbete behöver uppmärksammas mer.
Stadsmissionen finns i stora delar av landet och om man inte kan ställa upp som volontär så kan man skänka kläder till deras seconhandaffärer, köpa eller prenumerera på Mission Stockholm, skicka gåvogram, ge bort presentkort på seconhandaffärer eller bara ta en fika på något av deras cafeér. En liten handling gör stor skillnad.

STADSMISSIONEN

Det här är adressen till Stockholms stadsmission, men sök på just din stad på nätet och hjälp de som behöver, det är så enkelt men gör så mycket.

/Jessica

2 kommentarer:

  1. Tänk om de kunde ge ut boken
    Hisingen natt och dag

    SvaraRadera
  2. Ja, det skulle vara perfekt om de gjorde så till varje stad. Kanske är en kostnadsfråga, men maila förslaget och hänvisa till att om Stockholm har borde Göteborg också ha =)

    SvaraRadera