söndag 13 september 2009

Julfilmer

Glöm nu inte En Julsaga som har premiär den 6 nov på bio.
Och vill du köpa någon av mina favvofilmer så kan du göra det på Cdon eller Ginza.

Mitt sjuktillstånd fortgår och helt slut så somnade jag mitt i julfilmen idag, men det blev i alla fall lite mer än halva "Ett päron till farsa firar jul", den är lika bra varje gång. Speciellt när farmorn erbjuder 25 cent för att barnbarnen ska massera hennes vårta på högerfoten =)

Hoppas ni har det bra där ute och tar tillvara på hösten
/Jessica

6 kommentarer:

 1. Jingle all the way aka Klappjakten syns inte på din lista. Ingen jul är komplett utan detta mästerverk!

  SvaraRadera
 2. Nja, nje ... alltså den är ju guld. Repliken: "I´m not a pervert" på breed arnoldmål är ju det bästa med hela filmen.

  Men du kommer nog se den dyka upp...på et teller annat sätt ... MUAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 3. jag har redan handlat julfilmer :)

  SvaraRadera
 4. Ja, ja gsåg det i din blogg. Astrids jul har jag på något gammalt vhsband och den andra filmen har min mor. Den är okej, men bara om man slipper se den dubbade versionen. Jag ser hellre film textad på svenska än dubbad.
  Har du kollat på dom än? och i så fall; vad tyckte du?

  SvaraRadera
 5. När jag ser att du har börjat se på julfilmer blir jag så avundsjuk! Jag har alla mina julfilmer nedstoppade bland mitt julpynt för att jag inte ska börja se dem för tidigt. Men nu blir jag ju så sugen.. :)

  SvaraRadera
 6. Jag har mina framme året om. Det är liksom ett måste att börja kolla på hösten för att stilla den värsta julhungern. Men nu tror jag bestämt att jag glömde skriva dit: "Serendipity", vilket är en underbar film. Egentligen itne julrelaterad på det sättet men den sätter mig i stämning och så är themesongen så jääävla bra =)
  Mitt tips är att du kollar klipp på youtube för att stilla den allra värsta jullängtan. Sen är det ju så att när man är sjuk...då FÅR man jula hur mycket som helst =)

  SvaraRadera