lördag 31 oktober 2009

Julen kommer tidigt till Ponylandet

Igårkväll var jag apatisk av stress och fick aldrig tummen ur att göra något av det jag borde.
Så istället gjorde jag i ordning tomteluvorna till ponyhästarna. Dom kommer få en speciell plats i år, men det får ni se sen när det väl är dags.
Jag själv blev impad av min kreation och mindes julen - 86 när jag fick My Little Ponyn; SUNDANCE! Lyckan var total och igår när jag gjorde hennes tomteluva kom en sån där sekund av samma totala lycka som man bara kände som barn. Det var fint. Här är dom ... visst blev dom fina ?!
/J

8 kommentarer:

 1. Åh jag hade också alla möjliga ponyhästar, de var SÅ fina och hade ofta långa invecklade namn som man inte kunde uttala (Licketi-Splitt tex).. och jag tyckt att de luktade så gott också (plast?)...

  SvaraRadera
 2. JAAA! Doften av Hasbro-plast och syntetiskt ponyhår var underbart. Lika underbart som luktsudd eller luktdockor- vars hår doftade fruktigt.

  Namnen är ju fortfarande en gåta. Men Moondancer var en favorit =)

  ... Who am I kidding: DET LUKTAR FORTFARANDE GOTT!!!

  SvaraRadera
 3. Åh så söta! Och dom luktar ju så gott de där ponnysarna!

  SvaraRadera
 4. EeeBee: ÅH! Nu är vi ju TRE stycken i "luktklubben"!!!
  Finns det fler av oss???

  SvaraRadera
 5. Åååå vilken bra idé! Kanske skulle man ta fram sina gamla my little pony och göra som du!! :)

  SvaraRadera
 6. En riktig jul: JA DE BÅÅRDE DU! Dom är riktigt söta. Jag kan sitta och titta på de små snälla ögonen hur länge som helst. Och vilken nostalgi det är sen...seså skynda på att fixa tomteluvor nu =)

  SvaraRadera
 7. Luvorna blev riktigt bra.

  SvaraRadera
 8. Haha vad skönt att se att det är fler som tycker att de luktar så gott! Då är jag i alla fall inte ensam om det i alla fall! :)

  SvaraRadera