söndag 25 oktober 2009

Söndag och vintertid

Jag förstår inte riktigt hur det kunde hända. Men jag ställde tillbaka klockan igårkväll när jag gick och la mig för att inte missa extra timmen att få sova. Innan jag släckte ställde jag klockan på 07.00, för att jag måste plugga och ta tillvara varenda minut av dagen. SÅ ringde klockan imorse och jag snoozade om...en HEL TIMME!!! Klev ur sängen EXAKT 08.13, går ut i vardagsrummet, knäpper på tv:n för det ser så misstänksamt mörkt ut utomhus, sätter på texttv...oxh det visar sig att klockan är EXAKT 06.19 ... hur är det möjligt? Vad har hänt under natten att timmarna har flyttat på sig ???
Jag lever fortfarande i ovisshet. Å andra sidan stannade jag kvar upp på soffan och kollade på "Ett päron till farsa firar jul" som går nu på SVT1.

3 kommentarer:

  1. Hihi, det hände mej en gång när jag skulle köra sonen tidigt på söndag till hockeymatch, vi satt i bilen och jag kände mej död, vi gick hem och sov ett par timmar :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det tänkte jag först...men var jag redan uppe så kunde jag stanna kvar. Men nu däremot börjar jag bli rätt sleeten. Blir tidigt ner under filt i soffan till Love Actually ikväll =)

    SvaraRadera