söndag 8 november 2009

En helg går så fort. En helg utan blogginlägg går ännu fortare.
Just nu är det sjukligt mycket att göra. Mitt ex-arbete tog plötsligt en helt ny vändning och det medförde omskrivande sent in på lördagskvällen. Men ändock vaknar jag lycklig kl: 06.00 av att möta tvättstugan. Jag älskar att vara uppe tidigt på morgonen. Men jag älskar mer att vara uppe tidigt när jag inte måste iväg någonstans, som till jobb eller skola. Ikväll är det i alla fall "Saffransfika" och 8-bitars tv-spel som gäller med lite vänner. Blir nog en bra och trevlig avrundning på helgen innan stressens vecka åter tar mig i sitt grepp.
Men först ska jag och sambon ner på stan och inhandla lite julklappar. DET ska bli mysigt. Förra veckan när jag kom hem på kvällen och åkte genom stan så såg jag att en butik redan julskyltat ett av sina fönster med en fin, fet julgran och en gigantisk julstake. Det är ju just det där som gör det så mysigt. Det är så mörkt och murrigt ute nu och då är det så underbart fint med allt som lyses upp av julskyltningen. Visserligen kanske lite tidigt, men ändå.

Kokade förövrigt risgrynsgröt igår, doften var obeskrivlig. Gissa vad det blir till frukost om några timmar???

I fredagskväll gjorde jag milda nougatkulor för att testa om det här nya sättet att göra är bättre än det andra jag brukar göra. Och det var det. Jag gillar inte marsipan så för mig funkar det bättre utan. Min sambo som gillar all Lalo godkände på momangen.

Allt gott /J

3 kommentarer:

  1. Ser så smarrigt ut! Bjuder du?:)

    SvaraRadera
  2. Mamma:Det var dom också, men de doppades även i smält choklad såklart.

    Ulrika: Anytime! Hojta när du är i Östergötland så bjussar jag på christmascandy i lass =)

    SvaraRadera