måndag 16 november 2009

Rädda Julen i Aladdinasken !


Nu kan man rädda julen i Aladdinasken. Gå in på Aladdins julplinkande sida och rösta på vilken pralin du vill ha kvar i asken. Min föll på HÖSTNOUGAT. Man ska lägga den på tungan och liksom snutta slut på den...Mmmm...

Vilken lägger du din röst på ???

15 kommentarer:

 1. Likörtryffel får min röst.
  Den bästa är dock redan borta - den där lilla nougatsnurren var bäst.

  SvaraRadera
 2. Lotta: Åhå, du är en sådan där... en likörare. Intressant, ni är ett utdöende släkte känns det som =)

  Åh, när jag var liten var nougatsnurren den enda jag åt. Den hade även ett namn; "SnurrSnurr" kallade jag den och än idag heter den så i släktens bok =)

  SvaraRadera
 3. Gräddnougaten får min röst. Jag insåg att min smak är precis som majoriteten som röstat. valet är emllan gräddnougat, nöttryffel eller trillingnöt. Saknas dessa tre i asken så passerar den rakt förbi mig.

  SvaraRadera
 4. Juöstökaren: Jag och min sambo diskuterade ikväll fenomenet: Trillingnöt! Ingen av oss förstår fascinationen vid detta till intetsägande lilla pralinverk. Jag hade kanske förstått det om nötterna varit rostade...men inte nu. Förklara gärna, för den är ju omåttligt poppis i vårt avlånga land.

  SvaraRadera
 5. P.S.
  Rostade nötter är inte gott..

  SvaraRadera
 6. Hannele: Tur att smaken är som baken, annars skulle Aladdinasken bara innehålla EN enda sort...vilken "bummer" det hade varit =)

  SvaraRadera
 7. Jag har tydligen extremt konventionell smak men jag röstar ändå på gräddnougaten. Stilpoäng för maraboerna(heter det det i plural?). Kände nästan för att rösta på körsbär trots att den verkar vara den där som alltid blir kvar i asken. Jag menar en Alladin utan körsbäret alla älskar att hata är ju ingen Alladinask. :)

  SvaraRadera
 8. En riktig jul: Alltså för min del står det mellan nötrpralinen, eller som jag kallat den hela min uppväxt: "Solen" för det ser ut som en sol med strålar av schåååklá. Bra val, min sambo röstade också på den.

  Fridolin: Det är sant det du säger. Vad kommer hända med den svenska julen om körsbärspralinen som alla älskar att hata och som alla sparar till släktens tanter plötsligt försvinner??? Kommer julen, och framförallt Aladdinasken, någonsin att bli densamma igen... jag har svårt att tro det, men om det nu är så att körsbäret offras för något annat så hoppas jag att den nya är fylld av krisp och kafefsmak...Mmmmm

  för övrigt önskar jag mig varje jul en aladdin och/eller en paradis-ask. Så även i år, med eller utan körsbärspralinen.

  SvaraRadera
 9. Jag röstade på Gräddnougaten - en klar favorit!

  SvaraRadera
 10. Lina: det är också ett bra val.Om vi alla här hade en ask att dela skulle det nog kunna bli rätt bra fördelning i asken...eller vad tror ni?

  SvaraRadera
 11. Bevara körsbärslikören....
  Ta väck trillingnöten, det är alltid den sista som blir kvar och som ingen vill ha.
  "Jultanten"

  SvaraRadera
 12. "Jultanten" : Jag håller med, Nöten är trist och tråkig. Körsbäret må vara älskat att hata, men är därav ändå älskad =)

  SvaraRadera
 13. Pärlnougaten får min röst.

  Men även körsbär var en stark kandidat.
  Ja den lilla körsbären som kan vara så hatad o älskad på samma gång

  SvaraRadera