söndag 1 november 2009

Tomtar & Troll - Den hemliga kammaren


Är det någon som sett den här filmen??? Jag hörde om den för länge sedan men den hade fallit i glömska ända tills idag när jag upptäckte den igen.
Jag tycker den har potential, men jag har väldigt svårt för när det är "fult" animerat och det är det här tycker jag. Påminner om "Hugo" om någon minns honom ..."sista chansen nu kompis"..
Men om du sett filmen, vad tyckte du???
Ni kan läsa mer om vad den handlar om här

P.s. Jag vet att trailern ligger två gånger i inlägget ... men Blogger strular så jag kan inte ta bort någon av dem =/ D.s.

8 kommentarer:

 1. Mysigt med julfilmer, har inte sett denna.

  SvaraRadera
 2. Absolut. Blir nog en ikväll för jag måste i säng tidigt och "varva ner" ännu tidigare så vad passar då bättre än en julfim ?

  SvaraRadera
 3. aldrig hört talas om denna film, då är ändå mina barn värsta filmfreaksen! Men den verkar mysig! Vill se den!

  SvaraRadera
 4. Såg att den släpps den 11/11 så det är snart. Men den kommer direkt på DVD.

  SvaraRadera
 5. Nä, jag har inte heller hört talas om den. Jag älskar animerad film, men jag föredrar när det handlar om djur och inte människor. Människor gör sig inte så himla bra som animerade. Ogulliga liksom.

  SvaraRadera
 6. den verkar faktiskt lite gullig tycker jag

  SvaraRadera
 7. Ja, men älska Håkan och hela Sunes Jul. Hur är det möjligt att ingen annan kalender har (enligt min åsikt) varit lika bra?
  Nu har jag och mamma i alla fall dragit några avsnitt till och det visar sig att jag kan de flesta replikerna, men jag skrattar lika mycket för det!

  SvaraRadera
 8. EeeBee: SJuukt roligt när det är snöbollskrig mellan Pappa Rudolf och granntanten. It cracks me up!!!

  SvaraRadera