tisdag 14 september 2010

Elsas Hem


Kolla vilka fina saker jag hittade hos
Elsas Hem. Jag vill ha hela granen full av muffins (ursäkta: CUPCAKES) i år.

Placeringscupcakesen är också charmiga. Men dom skulle varit lila och rosa =)

En annan dekoration som borde vara ett måste om man är alladinfantast och gillar den nya med jordgubbscreme är ju denna:


Alla bilder kommer från Elsas Hem.se

Nu: Frukost och sen jobb
/J

9 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt att jag inte är ensam! Jag har dock inte upplevt någon frostlukt än, men så fort doften av kanel och nejlikor når mina luktsinnen blir jag helt salig! Bara 100 dagar till julafton tror jag nu, och mycket ska ju hända innan dess! :D

  SvaraRadera
 2. Lina: Åh, vad bra att JAG inte är ensam =D
  Vet du, jag fick en sådan stark lukt av satsumas i näsan igår precis innan jag skulle somna...satsumas = lackar mot jul för mig = mys = underbart!

  SvaraRadera
 3. Hihi ja pepparkakor är en stor favorit ;) Jo jag är inte så förtjust i vanliga ballerina i vanliga fall, men jag litar på er och ska smaka! :) Du får gärna hojta till om du ser någon i affären. :D

  SvaraRadera
 4. OMG, cupcakesen hade mitt namn på sig. Jo då titta noga får du se. Jag skulle nog lätt kunna lägga en förmögenhet på bara granpynt *skratt*

  SvaraRadera
 5. SV: Jag vet, är också alldeles julig i kroppen. Dock är vädret inte speciellt juligt - bara grått och bistert.
  Men visst är de helt underbara! :D Dock lever inte 3:an och 4 :an alls upp till samma nivå, så jag håller mig till 1&2:an.

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag ska samanställa en lista på julbloggare och undrar om du skulle vilja vara bussig och ge mig koden till din lista?

  Alltså den som gör att man ser vilken blogg som har uppdaterat senast? :) Jag behöver inte länkarna om det blir svårt att skicka med bara koden! ;)

  SvaraRadera
 7. Metronyx: Then you should buy them! De är ju i princip dina om det står ditt namn på liksom...
  Precis som du kan jag lätt bränna en månadslön på granpynt och annat glimmer till julen. Farligt, farligt, men härligt härligt...

  SaraOtto: Oh, vilken fin komplimang. Tack. Men jag kan inte komma till dig genom att klicka på ditt namn=(

  Lina: Det blir ensam hemma ikväll tror jag. För jag är för trött och slutkörd för att göra något annat. Men vi får se.

  Stockholmsjul:Det är en gadget på blogger. Om du har blogger är det bara att lägga till "lista" och sedan klicka i rätt rutor så får du en sådan lista. Lycka till!

  SvaraRadera
 8. Kan du ändra kommentarer? SNÄLLA, lägg in min bloggadress i min gamla kommentar också! Kan du inte göra det så ta bort den gamla kommentaren :)

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Såg att du inte kunde ändra kommentaren(?). Så ta bort den är du snäll :) Jag gillar också julhunden, han är underbar. Sen är jag väldigt förtjust i garntomtarna också. Dom är så söta!
  /Sara

  SvaraRadera