tisdag 21 september 2010

Nybeställning

Jag beställde frenetiskt från JOTEX i helgen och idag kom paketet. När paket kommer till posten; då kan varken ösregn, migrän eller arga tanter med rullatorer stoppa mig....heller inte det faktum att legget låg hemma var ett hinder då jag ringde min kärlek och han kom och mötte mig vid affären och inte bara det (!) Han även bar paketet hela vägen hem!!!

Här är några av grejerna. Jag är väldans glad, det kommer bli apabra. Jag längtar redan tills jag får hänga upp de nya gardinerna.... men jag har faktiskt lagt in dem i garderoben tills det är dags för första advent - då åker de fram med en hurrande fart!
Det är lite sådär härligt nördigt att köpa allt i samma serie. Lite som att man är 7-år och vill ha allt i My little pony...ja, det är egen erfarenhet vi talar om. I like it.

Sen en stor eloge till min kärlek som har bakat bröd tills jag kommer hem och är ypperligt bra på att baka just snygga bröd som ser köpta ut - vilken tur att han är min!

Sist, men absolut inte minst: Dagens strumpa!
Bra att man är så slapp så man inte ens orkar vända på dem så hålet kommer undertill och inte syns.... that´s what överarbete does to you ;)

/J

7 kommentarer:

 1. Kanonfina...klart man ska ha allt i samma serie, känner föresten igen det där med My little pony ;)

  SvaraRadera
 2. Tomtenissan: Jaaaa! Oho, en gammal pony-fanatiker till - underbart!!!

  SvaraRadera
 3. Nu längtar jag ÄNNU mer efter mitt jotex-paket! Wow så fint påslakanet såg ut :) och gardinerna! Gaaah, kan inte vänta!

  SvaraRadera
 4. (såg nu att det är en filt, inte påslakanet - men ändå!)

  SvaraRadera
 5. Ser fint ut! Gillar också påslakanet jag skymtade under filten.

  Vad duktig din sambo är på att baka! Det tycker jag min kunde ta och lära sig. Hna klagade så sent som igår å att bröd är dyrt...

  SvaraRadera
 6. Lisa: Ja, en fleecefilt, men påslakande thar ju samma mönster så det är ju i princiiip samma =)

  Fridolin: Ja liite sweet är det allt. Gardinerna är ju det bästa köpet. Det är lite typiskt bara att min sambo är typ "allergisk" mot fleece, men mer filt till mig liksom.
  Och han öär himlans duktig på att baka, jag vill gärna baka snabba saker, men han tar gärna tid på sig sånt är troligt. Och bröd ÄR sjukt dyrt, det är därför vi bakar eget, för vi äter så mycket av det så man blir ju ruinerad på kuppen och man skulle köpa det jämt.

  SvaraRadera
 7. Jättefina gardiner o pläd. Brödet såg jättegott ut hoppas det finns något kvar till mig när jag kommer.

  SvaraRadera