lördag 25 september 2010

Och så blev det...

...alltså att jag somnade när vi kollade på filmen i förrgår. Men så är det när man har sextimmarspass med svenska, då blir man helt mör i skallen och fötterna.

Vad gäller filmen så rekommenderar jag alla under 10 år att köpa den; för ni kommer att älska den. Era jultokiga mammor/storasystrar/mostrar/fastrar/kusiner eller grannar kommer inte på långa vägar uppskatta den lika mycket.

Helt klart ett dåligt köp med andra ord. Lam story, och mitt i allt har dom försökt göra produktionen billigare genom att kasta in lite dataanimering...jag HATAR dataanimering - det är så fult. Men mest var historien helt konstigt. Det fanns ingen substans i den även om vissa partier var väldigt juliga och mysiga. Men köp den inte, om du inte har barn eller tänker ge bort den till ett.

Idag kommer mor hit, sista bondens marknad för året och vi ska till Ikea och köpa hyllor. Hoppas julsakerna har tittat fram där.
Annars är det mest att ta det lugnt inför stundande operation som gäller.
/J

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Hoppas allt är bra med dig! Jag ville bara säga att jag tycker din blogg är jättefin! Jag håller själv på att försöka få igång en julblogg, men den ser så tråkig ut! Så min fråga till dig är om du har någon bloggdesignsida som du kan rekommendera eller några andra tips när det gäller att göra sin blogg roligare och finare?

  Tack på förhand!

  Kramar www.luvasmagiskajul.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hello Luva!
  Jag har en egen programmerare här hemma så jag använder honom och hans talanger och ingen speciel bloggdesignsida. DU får leta vidare...eller det finns ett ställe..men nu minns jag inte. men jag ska leta och länka hos dig.

  SvaraRadera