lördag 2 oktober 2010

IKEA - Julen 2010

Nu har det kommit: Julsakerna på Ikea.
Vem älskar inte att gå på Ikea och tindra med ögonen bland julsakerna???
Jag gör det i alla fall och så fort jag får stå upp igen och kryckorna är kastade blir det en tripp till det gigantiska varuhuset i Tornby.

Håll till godo med dessa tills ni själva kommer till ett IKEA:
Personligen tycker jag inte att det är jätteroliga färger. Men allt det blåvita tänker jag funkar när det inte är jul, som muggen i början t.ex. Överkastet gillar jag, men färgerna är ju inte min kopp te direkt.

Vad tycker ni????

13 kommentarer:

 1. Kul att du kan gå igen, vi har blått med stjärnor hela året :)

  SvaraRadera
 2. Klassiskt fast lite småtråkigt tycker jag. Även om jag är rätt klassisk och småtråkig själv (gillar rött och vitt och grönt till julen) så tycker jag om att titta på all färgprakt i butikerna. Glitter och knasiga kulor vill man liksom ändå SE.

  SvaraRadera
 3. Satt just och letade efter info när julsakerna skulle komma upp på ikea! Härligt då blir det en tur till ikea idag :D

  SvaraRadera
 4. Hannele: Nja, gå kan jag inte göra än, men när jag väl KAN det. DÅ ska jag till Ikea och inventera.

  Fridolin: Ja, men visst är det så.
  Jag må vara kitshig uti fingerspetsarna, men jag gillar det klassiska minst lika mycket, jag är bara inte så bra på att behärska mig =D.

  I år är IKEA lite småtrista,men det kanske är för att jag tycker att det blir så amerikansk-country-style-att ha saker med blå stjärnor på??? Jag vet inte. Dom har ju säkert lite röda kulor i någon gran ändå får jag hoppas.

  SvaraRadera
 5. EALEONORE: ÅH, vilken härlig blogg du har. Blir helt sötsugen!!!

  SvaraRadera
 6. Va kul att du är med, jag kommer ikväll lotta ut vem som får gästblogga och sen får du veta om det blir du! :)
  Ha en toppenlördag

  SvaraRadera
 7. Jag tycker också att det är lite trist med blått och vitt. Det känns mer sommar för mig. Röt och vitt däremot är jätte fint! ;)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker inget var speciellt juligt

  SvaraRadera
 9. Jag gillar de röda kopparna. Jag kan tänka mig varm chokladmjölk i dem, eller varför inte julkaffet som du och jens bjöd på senast.

  SvaraRadera
 10. Mamma: nja, ljusen tycker jag är juliga. Och burkarna litegrann. MEn du är ju mer "tomtig" av dig i ditt julande =)

  Ante: Ja, och himla mycket kaffe skulle du få eftersom det faktiskt är röda vaser...men vafan, kaffe har ju ingen dött av...eller????

  SvaraRadera
 11. Toppen! :) Då är du med och tävlar!

  SvaraRadera
 12. Redan jul? Oj, då måste jag ta itu med julklapparna ; ) Dags att leta inspiration och jag vet ju vart jag ska börja, nu när du är igång igen! Det är underbart med jul men mitt lilla hus gör sig bäst klätt i rött och grönt. Kram Marie

  SvaraRadera
 13. Anonyma Marie: Ja, ditt hus är ju det perfekta julhuset, du har ju t.o.m vedspis i köket och öppen spis i vardagsrummet. Men det får bli en liten gran p.g.a. takhöjden...då kan kissen gömma sig under den också =)

  SvaraRadera