tisdag 14 december 2010

Snart...10 dagar kvar

Ni minns i september -oktober sådär...när vi julnördar började längta, blogga, pyssla, tjuvstarta, provsmaka och allting annat....nu är vi snart där - hur skumt känns inte det?
Jag önskar att det var en vecka till innan julafton...jag har nämligen inte hunnit sy julstrumpor och påsar eftersom symaskinen var paj. Nu är den dock hel, men veckan är uppbokad:
Ikväll: Tvättstuga och brödbak
Imorgon kväll: Kanske hinner klämma in lite julstrumpor här...annars måste pepparkaksdegen bakas ut nu.
Torsdag: Julmingel på jobbet
Fredag: Julavslutning på dagen med jobbet och alla deltagare. Lunch från världens alla hörn och julklappsutdelning - ska bli superkul...och förmodligen gott!

Lördag och söndag ska det göras julgodis och packas, för tidigt måndagmorgon drar me und kärleken till Estockholmo...åh va jag längtar!!! (men jag hade ändå behövt en decembervecka till INNAN jul ;)
Nä, nu ska jag ha lite frukost. Ha en underbar dag allihopa!

6 kommentarer:

 1. Mer tid hade varit jättebra! :)

  Sv: Just det, det ska bli jättespännande att se! :)

  SvaraRadera
 2. Jag känner precis samma sak! gärna en vecka till. Jag har inte hunnit njuta alls eller julmysa! Det rä mycket annat som ska göras... MEn man behöver i alla fall inte oroasig för att bli utan snö i år, det känns skönt haha

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig skulle behöva ytterligare 1-2 veckor

  SvaraRadera
 4. En vecka till ja fgud vad skönt. Eööer några till. Har inte kanppt hunnit julpyssla något alls i år. När jag haft tid har jag inte orkat. Men tänker att det är bättre att bli lugn och hrmonisk i jul även om det innebär att gardinerna som brukar vara uppe til ladvent kommer upp nu istället...

  SvaraRadera
 5. Therese, Ellen, Ma & Fridolin: En vecka till ja, eller obligatorisk ledighet från och med den 13:e...i alla fall om man jobbar i skolan. Skolåret skulle kunna pågå till midsommar och sedan sluta lite tidigare innan jul istället...

  Fridolin: JA!!! Bättre med sena gardiner än stressig själ.

  SvaraRadera
 6. hihi, jag tänker varje år att nästa år ska jag tillåta mig att börja tidigare med allt jag vill hinna pyssla för december går så fort. Fast jag känner mig faktiskt bra ikapp i år. Granarna på plats, julkapparna klara tom inslagna. Nu går jag och pysslar med sådant jag känner för med pynt och bak.

  SvaraRadera