fredag 9 september 2011

Tack ...

 
... för tipsen på vad jag kan göra för pyssel på min pysseldag.
Har ni fler så släng in dem här när som.
Nu tar jag tag i sista jobbdagen för veckan innan jag går på helg.
Ska ni göra något "juligt" i helgen?


//J

6 kommentarer:

 1. Vad är det för grupp som du ska pyssla med? Jag tänker att man skulle kunna ha lite olika pysselteman. Julgranspynt skulle kunna vara ett och då kan man ju göra klassiska kristyrpynt, julgranskarameller, såna där flätade hjärtan men även mer avancerat pynt som stjärnor av papp, finns ju många kul tekniker.

  Eller så kör man stilteman. Man kan ju göra ovanstående men en flätad korg i grönt och rött får ju ett annat uttryck jämfört med en i svart och silverfärgad papp. Kristyr med Hello Kitty märken blir något annat än bokmärkesänglar osv.

  Om jag själv skulle gå en kurs skulle jag nog vilja gå en där man gör pynt av återvunnet material. Fast det måste bli snyggt, inte lumpigt...

  SvaraRadera
 2. Jag ska nog mysa ner mig med en massa koppar jul-te :)

  SvaraRadera
 3. Fridolin: Jag ska ha en "cirkel", eller en dagspysselkurs på Medborgarskolan där jag jobbar. Så jag vet inte vilka som kommer, det blir okända ansikten och förhoppningsvis så många så vi kan köra.
  Temat är just saker vi har hemma och då såklart återvunnet och saker vi kan plocka i skogen t.ex.

  Jag vill göra saker som inte slängs sen för att det är kul att göra, men totalt tråkigt och fult att använda. Jag har lite ideér, får se om det är genomförbart ;)

  SvaraRadera
 4. Jag vill tacka dig för en otrolig rolig och fin present tips som du skrev om i din blogg julen 2010. Nu gjorde jag det till en vän (kan se i min blogg) och det blev så uppskattat! Tack och ser framemot att läsa din blogg igen.. tänk snart är det bara 3 månader kvar till jul :D

  SvaraRadera
 5. Mina högtider: Åh, va roligt!!! Jag var in och kollade och det blev ju jättesnyggt!! Kul att du kom ihåg tipset.

  SvaraRadera
 6. Men du! Du är den första person som inte verkade gilla vintervit, i alla fall av personer jag pratat med! Knäppis ;) Den var ju MUMS!

  SvaraRadera