måndag 31 oktober 2011

Helgen som gått och helger som kommer--alldeles för fort.

Hej alla!

Jag har spenderat helgen i Skåne hos en av mina bästaste, finaste vänner som fyllde 30 år och hade en helt underbart rolig fest. Det var jätteskönt att komma iväg och jättekul att träffas igen och få hänga med hennes och hennes mans lilla troll som kom i somras (det är nästan så det rycker i äggrullarna - med betoning på nästan.)

Men därför har jag nu hur mycket julbloggsinlägg som helst att ta mig igenom och jag känner att mina dygn inte har tid så det räcker för mig att hinna med julbloggandet, jobbet, planering, pyssel och det lugn och den ro jag vill ha i dessa tider. Det känns supertråkigt och framförallt STRESSIGT.
Men jag andas, lyssnar på julmusik (ja, jag har börjat med det... eller, jag började för flera veckor sen om jag ska vara ärlig - och det ska jag ju såklart), och tänker att det löser sig..eller?

Jag är alltså inte stressad över allt jag vill göra som är juligt. Jag är stressad över att inte ha tid nog att lägga på julen, och inte för att jag MÅSTE, utan för att jag vill.
Det är faktiskt november imorgon....det går fort nu. Helt fantastiskt, men också den mest hektiska tiden som lärare - ibland undrar jag varför jag inte jobbar på Panduro Hobby istället???

3 kommentarer:

 1. Vet i och för sig inte om just Panduro är så mycket mindre stressigt just i juletid...?

  Men jag förstår vad du menar om stressen...

  SvaraRadera
 2. Försök att ta det lite lugnt iaf, det är inte bra att stressa. Ta ett djupt andetag, haha :)

  SvaraRadera
 3. jo, ibland får man prioritera och fuska lite....

  SvaraRadera