onsdag 28 december 2011

Back in town!

Så är jag hemma igen. Eller ... jag kom i måndags men har inte orkat eller velat dryfta runt på internet och bloggat. Men nu är jag back in business. Julmaten har lagt sig och snön är borta. Ja, vad ska man säga? Bara att beklaga utebliven julstämning och de vårkänslor som kommit. Men man kan inte få allt här i världen.

Julen spenderades i Skåneland hos sambons föräldrar och syskon. Min mamma var också med och det var en trevlig helg. Kul att träffa alla som vi inte sett på ett tag nu. Däremot var det inte mycket till julstämning i år måste jag säga. Stor del berodde väl på den uteblivna snön och den sjuka värmen, bättre lycka nästa gång!
Det var första gången jag firade jul i skåne och det är alltid kul att ta del av andras traditioner. Det både förändrar och förstärker ens egna.
I år var det ju kul att det kom en tomte. Men så var det ju barn med såklart. Jag brukar vanligtvis vara den som delar ut klapparna så det var trevligt att få sitta ner i år och bara titta och njuta. Istället för att släpa våra egna julklappar ner till Skåne och tillbaka så tog vi med varsin liten ner och sedan tog vi resten när vi kom hem igen. Mycket smartare och mer skonsamt mot axlar och armar.
Jag fick jättemycket och jättebra julklappar. Här följer en liten del av de fantastiska saker jag fick.

JULKLAPPSKAVALKAD: 
Nya tofflor

En superskön filt


Årsdagbok
Ny musik
Fågelhängen till öronen - sjukt coola och kitshiga
ÄNTLIGEN: Muffinsplåtar!!!
En av de bästa någonsin...hoppas att jag fortfarande tycker det!
YES!
Snösmycke med snöflingor
Kan ni se ansiktet?
Äntligen kan vi få släta soppor i hemmet!
LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA
Jag  kan inte välja en julklapp som bäst. Men den roligaste jag gav var i alla fall "Sherlock Holmes - Action figure" till min sambo. Den står nu bredvid min "Oscar Wilde - Action Figure" på bokhyllan i vardagsrummet.

Nä, nu är det dags för lite frukost och försöka göra något vettigt av dagen.
//Jessica

3 kommentarer:

  1. SV: Ha ett jättebra nyår och så hörs vi igen nästa höst!:D

    SvaraRadera
  2. Fina pressar! Florence & the Machine är ju grymma. Gillar hennes röst. Trist med snöbrist men det var samma sak i Västergötland.

    SvaraRadera