tisdag 6 december 2011

Helgen som gick!


 Jag är lärare, det är två veckor kvar på terminen och ja, ekvationen är svår att lösa. Tiden är för knapp och sakerna som måste göras och hinnas för många. Fredagen kom med ett litet virus - tackar tackar! Lördagen innhöll; feber, hängighet, göra sv-grammatikprov och sova. Söndagen innebar lite paketöppning och adventsmys och så kände jag mig bättre, men det sket sig redan på väg till jobbet på måndagen. Men hinna vara sjuk? Nä, det finns inte - får bli sen.
Fick superbra pressar av sambon och mor, Caroline Af Ugglas bok - jag älskar henne! Och block och pennor av mamma - vilket ALDRIG kan gå fel.

Min sambo fick det här JULÄGGET (???) med godis i av mig. What´s up med a christmasegg? Någon som fattat? Skitfult, men jäkligt kul tycker jag. Men varför???
 "Karl-bertil-jonsson-duken" åkte på!
 ...och ponyhästarna fick sina tomteluvor. Som jag letade efter dem förra julen och när fann jag dem? Jo, när jag packade ner alla saker den 13 januari.... ironi! Men i år har de fått dem i tid i alla fall. I helgen ska de hamna på plats i vinterlandet också!

Nu går jag snart till jobbet och håller sfi-prov - vad gör ni idag?
//J

4 kommentarer:

 1. I dag ska jag åka till jobbet. Gå igenom mina papper och börja kunskapsöverföra till min efterträdare. Ska nämligen sluta på mitt ena jobb.
  Annars blir det julpyssel i kväll. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag älskar din "Karl-Bertil"-duk. Fick en våldsam flashback till mina barndoms dagar. Så bra att de frusna ponnysarna fick sina luvor : ) Måste säga att från och med nån minusgrad överhuvudtaget brukar jag leka hiphoppare trots min h"höga" ålder, och jag går ofta med mössa på mig inomhus.

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att luvorna hittades så slipper de små frysa om huvudet.

  SvaraRadera
 4. Har heller aldrig sett julägg, men egentligen... varför inte? (Tja, det skulle väl vara att hönor och kycklingar inte har så mycket med jul att göra då)

  SvaraRadera