lördag 3 december 2011

Julaward

 

Wow!Här är man internetlös mest hela tiden numer och blir sådär glad när man äntligen får tillbaka bredbandet för några timmar. Men ÄNNU gladare blir jag när jag sitter och läser igenom alla julbloggar och hos Hellys Jul hittar att jag själv fått en nominering till "Julaward" med motiveringen:

Kör sin egen grej och det funkar! Alltid härligt och roligt att läsa dina texter.

Tack så jättemycket!!! Jag älskar Hellys blogg för den är så stillsam och vacker och precis som Tomtens Dotter sa så är det härliga rubriker =)

1. Varför började du blogga?
För att jag inte visste vart jag skulle göra av allt pyssligt i skallen - jag behövde en kanal ut och eftersom jag är julfanatiker så blev det en julblogg.
Innan jag började julblogga hade jag faktiskt aldrig läst någon blogg. Men sen blev jag biten och har nu två - en julblogg och en "övrigaåret-pysselblogg"

2. Vilka blogga följer du?
Ett ton julbloggar - tyvärr funkar inte alltid bloggers datumuppdateringar så jag missar ibland.... sedan pyssel och bakbloggar.

3. Favoritfärger?
Rosa, rött, lila och turkost.

4. Favortifilm?
Jag kör på julfilm och då blir det: En julsaga (i ett otal olika filmatiseringar)

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Skottland, USA och Afrika (men det är en världsdel - jag vet!)

Jag skickar denna Award vidare till : 


Min Sagojul med motiveringen:

För en vardaglig julblogg som skildrar det äkta hemmamyset och för bilder som är genuina och får mig att känna mig delaktig i Linas julstök
. Även för styrkan och modet att tala om de ibland mindre positiva sidor som kan finnas med julen.Jag tror att jag nöjer mig med att skicka vidare en award, för gör jag flera kommer jag inte kunna stoppas eftersom det finns så många underbara, roliga och fina bloggar därute.

Tack än en gång!

// Jessica

2 kommentarer: