måndag 12 december 2011

Oh christmas treee, ohhh chriiiiistmas treeeeee ...

Så var det gjort - granen är klädd.
Resultatet är breathtaking - as always!
Med resarvation för dassiga bilder
- så om ni tycker den är ful är det bilden det är fel på - inte granen ;)Detta är nog sista året med den rosa skönheten. Nästa år när vi firar hemma ska det vara en riktig. Och alla vet ju att efter en riktig är det svårt att gå tillbaka ... även till rosa skönheter!
Jag älskar julgranar - alla sorters julgranar (men vissa är syggare än andra...).
De skänker en sådan härlig stämning och ljus. Jag tindrar fortfarande med ögonen när jag tittar på julgranar och en sak jag har gjort varje år sedan jag var liten är att jag lägger mig ner under granen, tittar upp i den, drömmer mig bort och lyssnar på julmusik.
Om ni inte har testat - gör´t!!!
Hur ser era granar ut och har ni ens klätt dem ännu, om inte - när klär ni och hur klär ni?

Nu ska jag snart ner i sängen så jag hinner upp till lucia på tv innan jag skyndar till jobbet för att hinna jobba innan jag börjar jobba ... paradox eller ????

//Jessica

5 kommentarer:

  1. Vilken snygging! ;) Vi har plastgran, som åker upp den fjärde advent :)

    SvaraRadera
  2. var är älskar-knappen?? Så jäkla härlig gran!!

    SvaraRadera
  3. Ha,ha där du började skriva att det var bilderna som det kan va fel på och inte granen...där trodde jag vid första anblicken att du hade skrivit att det inte var fel på granen utan den som tittar på bilderna. Den rätta versionen är klart artigare men min felläsning något roligare (i mitt huvud iaf ; P). Granen är dock läcker som en gräddhallonbakelse : )

    SvaraRadera