onsdag 7 december 2011

Tjuvarnas jul

Bild från SR.se

En vecka in i julmånaden och sju avsnitt senare är det dags för en utvärdering av årets julkalender på tv.
(observera nu att jag sitter och nästan hoppar när jag skriver detta så återhållsamt som jag bara kan...)

MEN GUUU VA BRA DEN ÄR! 
Den har redan gått direkt in på listan över favvokalendrar all time. Sceneriet, kostymen, miljön, skådespeleriet och framförallt: STORYN!!!
Som en person som skriver så fastnar jag alltid i historier och det är den som  avgör om jag gillar något eller ej. Och Per Simonsson har gjort ett fantastiskt jobb med årets kalender tycker jag. All respekt och mer från honom vill jag se på tv.
Det är årets gemensamma, lugna stund; när jag och sambon kollar julkalendern på morgonen innan jag går till jobbet. Min sambo har t.o.m. fått sin bäste vän, bosatt i Amsterdam, att kolla SVT-Play - och han gillar den också!!!
Ni har väl inte missat radiokalendern? Den är också bra - Lyssna ikapp alla avsnitten HÄR!

Bild från SR.se
//J

3 kommentarer:

 1. Ja, jag måste tillstå att i år har de lyckats. De sista två avsnitten har varit så spännande bara att jag nästan måste gå ut ur rummet : ) (Ser ut som ett galet fruntimmer,,,ja jävlar!)

  SvaraRadera
 2. Har du sett Postens julkortskampanj på webben? Fota levande grisar och tomtar, direktsända från en lada i Småland, och skicka som riktiga julkort hem till alla kompisar. Massa härlig julstämning! Spana in sajten här: http://www.julkortifarten.se/

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig hela vägen! Den är amazing!! Man längtar efter nästa avsnitt så fort man sett klart ett!

  Rafiokalendern gillar jag också ,den börjar bli riktigt mystisk.. ;)

  SvaraRadera