lördag 22 september 2012

Startskottet har gått ...

...för nu hörs tonerna av lugn och lågmäld julmusik i rummen här. Så officiellt har julandet börjat kan jag väl påstå.. Men bara den musik som är lite mer "alternativ" och som jag inte lyssnat så mycket på tidigare. T.ex. Tori Amos, Jethro Tull och sen lite annat såklart.

 Jag är ensam hemma när sambon är på kickoff och började morgonen med att äta frulle och kolla på "Julspelet" och när jag gått här och plockat lite så bara föll det sig naturligt att julmusiken sattes på eftersom jag hade tänt en massa ljus i höstrusket.
Idag är det kulturdag här i LKPG och jag hade tänkt gå till bibblan och hänga, men efter tvättstugan, ljusen,  musiken och känslan så ville jag bara stanna inne och hemma i dag. Så nu sitter jag här och tänker på vad nästa juliga drag är. Och jag tror faktiskt att det lutar åt lite kaffe och planering av julpyssel - inte helt dumt sätt att spendera en eftermiddag om jag får säga det själv!

Smakprov för intresserade, och som sagt; kanske lite mer alternativ julmusik.

 
//J

6 kommentarer:

 1. Haha, åh va skönt att jag inte är ensam gällande julmusiken! ;-)

  SvaraRadera
 2. Oj så mysigt! Drar igång min blogg igen snart. Ska njuta av er andras sålänge=) många som dragit igång för FULLT=d Härligt. Kul att du är igång iår igen=)

  kram

  SvaraRadera
 3. Nu ser jag fram mot att följa dig varje dag.

  SvaraRadera
 4. Jag brukar också starta med musik som inte är så starkt förknippat med julen men ändå stämningsfull.

  SvaraRadera
 5. SV: Tack snälla du, va roligt att du tycker det! :-)

  SvaraRadera
 6. Det är så skönt att veta att jag inte är ensam om att redan ha lyssnat på julmusik. Då känner jag mig mindre "konstig". Kul att du lyssnar på Jethro Tull också!

  SvaraRadera