tisdag 18 december 2012

Att hinna med....

Jag har inte hunnit med alls i år.
Det är jul på måndag och det kommer bli hur bra som helst, men det här att hinna ikapp i känslan lyser lite med sin frånvaro. Men det är nog stressen över jobb och välmående som sätter käppar i det hjulet. Men det känns så trist. Kan bero lite på att det plötsligt blev plusgrader och töväder mitt i allt också...
Men jag försöker lugna mig själv och tänka att det löser sig och blir bra i slutändan - det blir det ju faktiskt oftast ...

6 kommentarer:

 1. Jag önskar dig o de dina En God Jul o Ett Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att det brukar bli bra oc jul blir det ju i vilket fall. Jag hade önskat mer tid att julmysa på (fullt upp med skolarbete) men man får försöka njuta de små stunder som ges. Julmusik ogh glögg hjälper till tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Känner så igen mig...Man kan ju tro att det skulle lugna ned sig på jobbet efter betygssättningen men då ska man ju fixa ditten och datten i alla fall. Riktigt skönt att det bara är en jobbdag kvar för min del. Men lite sorg har jag över att inte hinna julmysa och framförallt julstöka och pynta och pyssla som jag egentligen vill.

  SvaraRadera
 4. Fina Jessica! Det kommer bli en alldeles underbar jul och denna jul kommer gå till historien då ni är hemma hos er (om det fortsätter stämmer?) Ibland hinner man och ibland inte, men julen kommer oavsett vilket. Det viktiga är att du har hälsan. Och vet du, säg inget till nån annan... men det kommer fler jular ;) Hi hi hi.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att det blir jättebra och mysigt till slut! :)

  SvaraRadera
 6. Ja du raring, vad ska man säga...hakuna matata? Förhoppningsvis så kommer den åstundande helgen ge dig lite tid att mysa till dig. Tack och lov är ju julafton på en måndag i år. Skulle kunna säga been there, done that, men precis som du är det nog mer are there, doing it rigth now. Karl-Bertil blir det i alla fall : )

  SvaraRadera