onsdag 12 november 2014

CHRISTMAS TIME HAS COME

I dag runt lunch damp Weeping WIllows nya julskiva; "Christmas time has come", ner i mitt postfack och jag har lyssnat på skivan nu i eftermiddag...eller just det, först tog jag visst en tupplur på 1½ timme... (en höggravids privilegie!).

Skivan låter mycket Weeping Willows och mycket jul. WW är ju inte kända för att vara det band i Svedala som har gladast texter och framtoning, men de har ett eget sound och det går igen i de här för mig nya jullåtarna. Sen finns det några "gamla godingar" också som t.ex. Have yourself a merry little christmas och O Holy night.

Det här är garanterat en julskiva som kommer att växa hos mig. Det är ju inte en "traditionell" julskiva, men låtarna är juliga i WW-anda och jag tycker att skivan är precis som jag förväntade mig, så jag är definitivt inte besviken!!!

Ett extra plus är det snygga omslaget och den moderna versionen på Viktor Rydberg gamla vers "Tomten" inuti omslaget.
Är du ett WW-fan kommer du nog garanterat gilla den här skivan och letar man en ny julskiva med lite ny tappning inför glöggminglet är den här att rekommendera.

bild från cdon.com
//Jessica

3 kommentarer:

  1. Låter spännande, lyssnar inte på dem egentligen men såg dem på Hultsfred festivalen för många år sedan. Alltid kul med ny julmusik :)

    SvaraRadera
  2. Åh, tack för tipset! Skall gå på deraS julkonsert i december, perfekt att lyssna in sig på låtarna innan :-) /Linda

    SvaraRadera
  3. Vissa låtar är riktigt bra, och de är ju som sagt juligt.

    SvaraRadera