måndag 17 november 2014

Söndagen i bilder

I går var det så grått, kallt, regnigt, blåsigt och TRÅÅÅÅKIGT väder och jag kände mig tråkig och trött. Men så sa min fina sambo: "Då får vi göra den här dagen mysig och julig inne!"

Och så blev det... först gick vi och handlade och införskaffade lite postpaket som ska skickas till jul och lite julklappar som ska skickas till Kanada och glädja min sambos bästa vän.
Sen gick vi hem och spelade ett parti Boss monster  och käka lite.
Och sen kunde jag inte hålla mig längre utan stjärnorna i sovrumsfönstret åkte upp och ja, det är en härlig känsla att komma in i sovrummet just nu för jag äääälskar skenet från kopparstjärnorna.


Sen blev jag serverad världens godaste varma choklad gjord på hasselnötsdryck och kakao. Eftersom jag inte har druckit varken kaffe eller läsk (inte ens must!!!) sedan jag fick veta att jag var gravid så var den där varma chokladen typ det godaste jag någonsin druckit. Till detta serverades det pepparkakor och julkortspyssel  - over all världens mysigaste söndag!


Älskar att pyssla - hatar att städa efteråt!!!
Men nu är det måndag och i dag kommer min kompis Buck hit och julpysslar - Woot woot!!!
/Jessica

3 kommentarer:

 1. Åh, att gå och lägga sig första natten när man satt upp adventstjärnan är det bästa som finns!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg, och vad fint med stjärnorna! Jag ska försöka få upp lite julgrardiner och belysnig idag när bebisen sover hade jag tänkt, nu får jag bara hålla tummarna för att det funkar :)

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev, själv satte jag upp gardinerna igår.
  När gardinerna kommit upp blev jag sugen på att fortsätta, men för att jag inte skulle göra det var jag tvungen att göra något annat så jag gick ut o gick en runda. Men kanske sätter jag upp stjärnorna o ljusstakarna denna vecka. /Maggan

  SvaraRadera