onsdag 3 augusti 2016

Christmas in July

Ja, så var det dags igen; den här fantastiska sommaren har verkligen legat framför mina fötter och jag har tagit det så lugnt så lugnt, men nu  är augusti här och det är helt enkelt dags att kicka igång julbloggen för säsongen 2016.
Som vanligt blir det lite lugna puckar till en början, men sen så.
Något nytt för året? jorå - vi har flyttat och har nu ett större hem med fantastiskt stora fönster som jag antar kommer kunna pyntas apbra. Vårt hem ska hinna bli klart med sin 50-tals inspiration innan jul är det tänkt så det ska bli spännande att få inreda lite gammalt (men visst sa jag exakt så förra året och folk jag känner ba: "Men det gör ´u ju redan!"..., fast det känns inte så.) Aja,vi får se var det landar - men först ut är i alla fall  Jul i Juli och "Tomtarna på loftet" vid Bödasågens Allhandel på Öland, där jag befinner mig just i skrivandets stund.
Har ni startat julandet där i hängmattorna?
/Jessica

8 kommentarer:

 1. Nej här har jag inte startat. Mer än läst om jul på Ikea här http://www.var-dags-rum.se/2016/07/god-jul-i-del-2-tjuvkika-pa-ikea-julen.html?m=1
  Men jag ska verkligen försöka att inte köpa fler julsaker. Snarare tvärtom. Rensa bort. Jag har för mycket. Hinner inte få upp allt ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, det där tänker jag också - att inte köpa mer alltså!
   Dt är ju inte så att jag behöver något mer, men varje år finns det ju alltid nått...

   Radera
 2. Kul med nytt boende och att få pynta stora fönster låter härligt!
  Jag har ny bloggadress: https://mariesjulblogg.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de nya fönstrena är en hit. Däremot lite svårare med att få till stjärnor snyggt i dem då lägenheten har extremt få eluttag. Men det löser sig nog.
   Ska genast in och uppdatera adressen - tack!

   Radera
 3. Så kul att julbloggarna är igång nu! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också...men lite tunt, än är det ju sommar =)

   Radera
 4. Åh så kul med nytt boende! Alltid extra kul första julen i ett nytt boende och verkligen få tänka nytt runt sitt julpyntande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eller hur! Ska bli kul att inte göra "samma som alltid" liksom och sen att spara ner det lite tror jag.... men så säger jag alltid och sen kitschar jag på ändå hahahaha

   Radera