tisdag 9 oktober 2018

Tips till julkalendern

Just nu är det säkert många som funderar på julkalendrar till barnen, syrran, pojkvännen eller farmor. Och gör du en egen kalender med 24 paket så kanske det inte är tankern att varje paket kostar multum, speciellt inte om du har några barn att fixa kalender till.
Men jag har några bra tips på saker som inte måste kosta något - eller i alla fall inte så mycket.
Eller så kanske ni är som jag och inte vill ha en triljard småprylar som dräller omkring. För det BLIR mycket saker av 24 paket (om du inte ger godis)

Dels finns det mycket småpryttlar på länkarna här under. Små saker som kostar en tjuga styck, men som ändå går att ha både kul och kanske lite nytta av:

Tjugan på Varuhus1

Tjugan på Yayday (allt på sidan kostar under 100 kr)

Här är några tips på saker som inte är "prylprylar" men som funkar ypperligt att ge i en paketkalender - speciellt om du hellre ger någon upplevelse hellre än prylpryl.

* Spelkväll

* Julfilmskväll/filmkväll med popcorn och julgodis

* Gå till badhuset

* Skogsäventyr och grilla korv

* Pysseldag/kväll

* Bio

* Att få önska matmeny en kväll - för-, varm- och efterrätt

* En egen dag - funkar bäst till den trötta småbarnsföräldern ;)

Den ultimata 24-paketskalendern är nog ändå den som är en kombinerad pryl-godis-upplevelse-kalender tänker jag. Blir inte rekorddyrt heller.
    Själva har vi bestämt att det inte blir någon 24-pakets kalender till Lalo i år, utan vi gör som vi alltid gjorde innan hon kom: en adventskalender med 4 st adventspresenter istället. Då kan de vara lite större och vi blir inte överrösta med prylar.

Hur gör ni med julkalendrar, köper färdig, gör egen, skippar helt?

/Jessica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar