torsdag 5 november 2009

Under dagen har mycket hunnit hända med min amaryllis.

... å andra sidan passar det perfekt nu när kvällen skall gå i Amelia Jul:s tecken ... Jag älskar julen på ett sätt som bara ni andra julbloggsnördar kan förstå =)
... och jag älskar Ernst och hans sätt att mysa, barfota.

/J

6 kommentarer:

 1. Jag förstår precis. Har haft min lediga torsdag idag och suttit uppkrupen i soffan omgiven av jultidningar från 2005 och framåt...Finns säkert någon diagnos för sånt här näst intill osunt julsvärmeri. :)

  SvaraRadera
 2. Gud vad fin din amaryllis är! Jag längtar efter mina.

  Jag läser också Amelia Jul ikväll.. och Allt i Hemmets julspecial. Jultokar är vi allihopa!

  SvaraRadera
 3. Fridolin: Åh,härligt med en heldag av julande och mysande.
  Osunt julsvärmeri...helt sant =)

  Julflickan: Tack... fast jag har egentligen inte gjort något annat än pratat med amaryllisen och låtit den lyssna på julsånger...är nog det som gör det =)

  SvaraRadera
 4. Fin amaryllisen är, ibland kanske man njuter allra mest av sådant som man njuta av en och en, som nu denna blomma, du har inget annat juligt och den får all uppmärksamhet och uppskattning.. kan ju alltid köpa ny till jul!

  SvaraRadera
 5. Ulrika: EXAKT min tanke!!!
  Jag menar, om jag kan lyssna på julsånger, se på julfilmer, läsa jultidningar, köpa julklappar etc. redan nu vad gör en ynka amaryllis. Det är ju knappast så att den "förstör" julstämningen liksom. den får väl en bror eller syster lagom till advent eller så.

  SvaraRadera
 6. Vad fin din amaryllis är. Köpte en igår jag och hoppas att den hinner slå ut till första advent. Ha en mysig fredag.

  SvaraRadera