onsdag 14 september 2011

Jotex har fått in julen

Nu har julen kommit till Jotex !
Det är alltid en fröjd och ett nöje att titta i katalogen eller på hemsidan och njuta julsaker. I år fanns dock inte direkt något jag fastnade för. Rätt trista gardiner och tyger. Men lite charm bland dekorationerna. 

Om jag hade ett hus skulle min dörr se ut såhär: 
 Jag älskar burkar av alla dess slag och den här är ju lite extra piffig och Charles Dickensig (ja, det är ett ord!).
 
Sen gillar jag den här kudden som skulle passa perfekt i mitt fiktiva hus på landet: 
 Och det här söta värmehuset som skulle passa perfekt i mitt RIKTIGA hem i stan ;)
Har ni hittat något som lockar? 

//Jessica6 kommentarer:

 1. Klart att "Charles dickensig" är ett ord. Jag håller med om burken hur som helst. Såg på Mupparnas Christmas Carol i går med Gonzo som Dickens ha,ha. Dickens är alltid Dickens dock. Och jag älskar den där lätt viktorianska jul känslan man får : )

  SvaraRadera
 2. Julburken är jättefin.
  Men jag jag stör mig verkligen på när scriptina-typsnittet används fel - dvs det blir jättestora mellanrum mellan bokstäverna (exempelvis ser ordet christmas helt sjukt ut pga bokstaven T)

  SvaraRadera
 3. Metro: Jag ÄLSKAR Mupparnas julsaga!!! JAg älskar alla sorters julsagor, men Mupparnas är en av de bästa. Och jag är också sjukt såld på det viktorianska. Därför hoppas man ju på årets julkalender som enligt utsago ska vara just "DIckensig".

  Tomtens D: HAHA, jag har inte ens tänkt på det och jag som jobbar som språkpolis - men det är ju sant att det ser helt sjukt ut och FULT! (Jag var tvungen att kolla upp det närmare), nu vet jag inte vad jag tycker längre... =/

  SvaraRadera
 4. Håller med fanns inget som jag fick direkt ha-känslor för. Det ska vara burken då

  SvaraRadera
 5. Säger bara: UNDERBART! :) Fastnade inte för så mycket, men det jag fastnade för vill jag givetvis ha... nu ;) Har skrivit på min blogg var jag är mest sugen på!

  SvaraRadera
 6. Mtygerna och deras mönster var ju inte ås upphetsande men kul att de har lagt upp julsortimentet i alla fall!

  SvaraRadera