lördag 22 oktober 2011

Julshopping

 
Igår tog jag min kärlek i hand och åkte till Rusta.
Dom hade fått fram en hel massa julsaker, men höll fortfarande på att packa upp och ställa i ordning. Dumma som vi var var det ingen som visste hur mycket pengar vi hade (det är ju ändå en vecka kvar till lön) så det blev inte någon stor julshopping, 
men likväl en INJEKTION av julstämning, vilket är lika bra som något annat. 


 
Det tjåliga var ju ändå efter att vi hade handlat lite mat på COOP och väntar på bussen hem och jag upptäcker att jag glömde köpa julmust även fast det fanns där. Då blir man rätt irriterad på sig själv.
Men jag fick i alla fall med mig det här från Rusta:
 Jag kan inte låta bli att tänka på julen på Hogwarts när jag ser den här ugglan och hur mycket jag älskar de korta avsnitten i Harry P när det är jul.
AH, måste ju berätta att jag och sambon efter härligt degande i soffan, spelandes tv-spel ett par timmar slog på stort och gjorde årets första julkort. Kändes både bra och roligt. Äntligen fanns tiden att sätta händerna i lite pyssel.
//J

3 kommentarer:

 1. Ugglan är ju helt awesome!!!!!!!!!!!!
  Själv har Rusta fått mig att plocka hem en vit gran : )

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt det är med Jul!
  Skulle vara trevligt ifall du kunde göra ett inlägg om present-tips, speciellt till en far som inte vill ha en slips, film, cd eller parfym. Känner mig väldigt stressad redan nu för jag har ingen aning! ^^''

  SvaraRadera
 3. Nu skulle jag också vilja åka till Rusta men det går ju inte jag har ju Anny i helgen.

  SvaraRadera