måndag 29 augusti 2016

G'dunk i julmagen

Aldrig har det nog hänt så här tidigt något år, men jag började helt ogenerat att lyssna på julmusik i dag. Det var absolut inget planerat, men föll sig så otroligt naturligt ;)
Just i kväll blev det "Driving home from Christmas" med Chris Rea som ramlade in i lurarna och då sa det "G'DUNK" i magen av julkänsla. Ni vet den där härliga " Dra runt i myskläder  hemma med julmusik på radion, snöfall utanför fönstret och doften av hyacint och nybakat" - längtar dit.

I stället för att dela låten som ni alla säkert hört tusen gånger - får ni istället ett litet klipp från tuben när Chris själv berättar om när han skrev låten  =)
Ha en bra kväll!

/jessica

5 kommentarer:

 1. "We all get silly at christmas!" Tack för klippet! Jag lyssnade faktist på julmusik för nästan två veckor sedan, men inte ogenerat utan tyst tyst på datorn så att inte mannen skulle höra det ;0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha, älskar att vi är så många som ändå smyger med vårt nörderi...eller är det ett beroende? ;)

   Radera
 2. Åh! Tack! Vad kul att höra storyn! Det här är - tror jag - min absoluta julfavoritlåt. Den uttrycker så mycket längtan, ett så stort lugn och på något sätt återförening!
  Nu var ju Chris Reas egen bakgrundsstory inte den jag hade förväntat mig, men det rubbar inte min bild av någon som äntligen, äntligen åker hem till sin familj. Till sina små barn (jo, jag har småbarn! :-) som längtat och längtat. Efter en längre tids ofrivillig skilsmässa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va härligt det låter som du beskriver. Jag älskar också den här låten. Den där sista; nu lämnar vi allt jobb och stress och chillar ner med dem vi gillar mest!

   Radera
 3. Tack gode gud att jag inte är den enda! För någon vecka sen lyssnade även jag på julmusik. Det kändes så fel... Kom igen, Ellinor. Ingen julmusik innan november!

  Älskar för övrigt den här låten.

  SvaraRadera