fredag 30 september 2016

Julen är inställd!

..eller nästan, för jag kan inte hitta min julplaneringsbok.
Vi flyttade i maj och då placerade jag den på det klassiska; det-här-är-ett-så-bra-och-speciellt-ställe-så-det-kommer-jag-aldrig-att-glömma-stället.
Och nu har jag självfallet inte en susning om var den befinner sig och det gör mig galen. För min lilla julbok har jag med mig överallt från september till december...eller januari snarare. Och nu finns den ingenstans att finna.

I värsta fall får jag väl köpa mig en ny(vilket block som helst funkar nämligen inte), men jag vill gärna använda upp den jag har först. Sen är det så att efter varje jul så skriver jag upp vad som behövs inför nästa advent. T.ex. ny ljusslinga till balkongen, nya lampor till stärnan etc. och det är lite gött att ha när jag startar upp. 
Bildresultat för julbok jul i lalolandHär ser ni min bok - hur planerar ni andra? Pärm, lösa papper, huvudet, datorn, telefonen eller är det random infall och inspiration som gäller?
/Jessica

4 kommentarer:

 1. Planeringsblock. Alltid :) Men där planeras också födelsedagskalas och resor så den blir full nu som då :D

  SvaraRadera
 2. Jag brukar köra post-it som jag sätter i min kalender, jag flyttar sedan över dem till nästa års kalender. Men vissa lappar försvinner på vägen så jag måste säga att jag fullkomligt älskar idén med en julbok. Och det måste vara en fin anteckningsbok! Så tack för tipset, det skall jag ta efter! /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, på´t bara. En FIN bok är ett måste. Akademibokhandeln har sjukt fina (och dyra - därav anledningen till att jag vill skriva ut dem!!! ;)

   Radera
 3. Att jag inte redan har en julbok är faktiskt helt otroligt. En sån ska jag definitivt skaffa mig, och håller med om att den måste vara fin. Man kan ju inte ha vilket häfte som helst.

  SvaraRadera