lördag 26 augusti 2017

Julkalendern 2017

Förra årets julkalender var så otroligt bra tycker jag - den hade precis allt jag vill ha..typ.
I år ser jag också jättemycket fram emot julkalendern i Svt. Lite eftersom Kodjo och Rikard Wolff ska vara med, men även väldigt mycket efter att jag läste den här beskrivningen av den:

"
När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. För om tiden stannar blir det ingen julafton!

Asrin, Lima och Max går på den mytomspunna internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards tråkiga matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen.

Barnen är världens sista hopp. Tiden är på väg att stanna och ta slut och de är de enda som kan färdas till universums mitt för att förhindra detta. Men resor i universum är inte så lätt som professor Styregaard trodde. Portalen de färdas i är komplex och det är extremt lätt att hamna fel. Kommer barnen att lyckas före julafton?"

Bild från aftonbladet.se
Någon annan som känner sig lockad?
/Jessica

5 kommentarer:

 1. Kul! Måste kolla - även här i kängurulandet :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra! Hur mycket före/efter är ni i tid?
   - Nu ska jag även lägga in din nya adress =)

   Radera
 2. Den verkar ju riktigt bra och spännande, jag som trodde tvärtom. Tack för information!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men visst känns det ändå som det kan bli juligt trots sci fi? Sissela Benn är med också - henne gillar jag. Vi får återkomma med recensioner när det väl är dags =)

   Radera
 3. Jag tror den blir bra, och Eva Rydberg var ju med i min favvokalender Trolltider :)

  SvaraRadera