måndag 7 september 2009

Årets julkonsert


tycka vad man vill om den här bilden ... (jag tycker den är lite sådär mesig faktiskt) men det kommer bli njutningsfullt att gå på julkonsert med de här brudarna i december. Jag är egentligen inget Sonja-fan, eller Sanna-fan. Men Shirley Klämma har jag alltid gillat.
Grejen är att jag startat en ny jultradition: Att ge mamma en julkonsertbiljett och en vistelse hos oss i födelsedagspresent. Mamma är ju lika galen i julen som jag så det passar bra.

Förra årets konsert var lite av en besvikelse då betoningen på JUL lyste stark med sin frånvaro. Det var en show ... ingen JULshow. Två jullåtar och resten annat. Visserligen var det UNDERBART när Di leva sjöng Depeche´s Personal Jesus och Miraklet men det var ändå en besvikelse. Jag vill ju ha julstämning och myskänsla och det känns osm jag är garanterad det i år med den här tjejtrion.

den 5:e december i Linkan bär det av på julkonsert och det skulle ju vara helt perfa om det snöar när vi tar oss ner på stan och hem igen.

Är du sugen på att gå? Beställ biljetter här: JULKONSERTBILJETTER

Även Peter Jöback ska ha julkonsert i år men tyvärr bara i tre städer och jag slutar skolan samma dag som han spelar i Stockholm och jag vill nog gärna fira mitt avsked till universitetet riktigt rejält med drinkar och dans.

Nä, nu är det dags att planera lektion tills imorgon ... det är nervigt nu!

Sov gott! /Jessica

5 kommentarer:

 1. Åh. Jag ska också gå, fast i Gävle. Kul med en ny julblogg förresten :) Kolla gärna in min hemsida, ny julkalender varje år och ett arkiv med mina gamla :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror, och hoppas, att det kommer bli superbra konsert. Alla tre har ju fantastiska röster och jag har fått tag i skitbra platser också så det kommer nog bli mysigt.

  Kul att du hittade hit förresten. Jag lämnade ett avtryck i din gästbok. Superidé med en julkalender i skriftform. Jag är en skrivare och läsare, så det passar mig perfekt.

  SvaraRadera
 3. Kul med fler jultokar på nätet!

  SvaraRadera
 4. Marie: Tycker jag med =)
  Förstår inte varför jag inte skapat bloggen tidigare, men jag antar att det varit p.g.a. tidsbrist... nu har jag visserligen inte funnit något sätt att blida tiden på, men det kändes rätt helt enkelt. Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vi har läst att du gillar Peter Jöback och är glada över det! Vill du träffa honom i vinter? Vinn en helkväll med meet 'n' greet, biljetter och resa till någon av hans magiska julkonserter! Läs mer på www.peterjoback.com.

  (Ps. Din röst behövs! "Sing" behöver en puff uppåt på Tracks där den nu ligger på 17:e plats. Gör din röst hörd före måndag kl. 14.00 på; www.sr.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1 Ds.)

  Mvh Peter Jöback & Roxy Recordings

  SvaraRadera