onsdag 1 september 2010

1 september...det drar ihop sig hörrniJa, idag damp "slöjddetaljer" ner i brevlådan och det är bara att börja botanisera, för ska man hinna göra julkort till sina 50 närmsta så är det dags att fylla på lagret =)

BLÄDDRA I SLÖJDDETALJERKATALOGEN PÅ NÄTET

Beställ katalogen här


Och för dig som vill ha lite mer julinredning...klicka här nedan och bläddra i Village-höst/vinterkatalog. Finns mycket snyggt och julmysigt.
VILLAGE - HÖST & VINTER 2010

Annars är det lite still med julen just nu. Men ni minns väl att detta:

/J

PS. Blev just sjuuukt sugen på julmust!!! DS.

6 kommentarer:

 1. Göra Julkort det är en av de roligaste sakerna man kan göra som familje pyssel. I alla fall brukar jag och miss decibel (det yngsta oväsendet) älska att klippa, klistra och välja ut vilka som fortfarande förtjänar att stå kvar på listan. LOL. (Nä det gör väl alla runt jul
  :) )

  SvaraRadera
 2. MEtro: VIsst är det!!! Jag och sambon brukar samla vår arsenal av pyssel, julmusik och våra kloka huvuden och sedan är de tbara att sätta fart. Har man barn (jag brukar låna in min kusins) så blir det än roligare.
  JAg vill dock bli bättre på att göra sånna där "vikaut-kort" som blir en hel liten miljö, det är så fint. Det blir årets mission.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen! Hoppas det är ok att jag lånar länkarna till min blogg?

  SvaraRadera
 4. Hemgjorda julkort var in specialitet ända fram til ldess att min lärarkarriär började. Helt plötsligt verkade tiden bara försvinna och de hemgjorda korten blev en stress istället för mys. Så jag skippade det förra året men nu blev jag lite sugen igen. Kanske borde starta redan nu för att vara säker på att hinna.

  SvaraRadera
 5. Fridolin: Ja, jag kan känna igen det där. När helgen kommer finns så mycket annat att hinna med och julkort tar, och bör ta, tid att göra. Men ja, jag ska småbörja snart tänkte jag, men inte riktigt än. Oktober, då tänker jag att det kan få dra igång lite.
  Kan Ikea kan jag!

  SvaraRadera