söndag 7 augusti 2011

Julen på Rusta 2011

Såg i Tomtemors julblogg att man kunde kolla lite julsortiment på Rusta. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag älskar Rusta när det gäller julsaker, och i år verkar inte lämna oss besvikna. Jag är ju något av en ambvivalent julare. D.v.s. jag älskar det traditionella och rustika. Samtidigt som jag älskar det färgglada och lite disney-kitschiga. Jag är helt enkelt en salig blandning när det gäller "julstilar".
Här är några av mina favoriter ur Rustas sortiment:
alla bilder kommer från Rusta.se

Vilka är era favoriter?
//J

6 kommentarer:

 1. Rusta är bäst när det vankas mot jul :) billga och superfina saker har dom! Kommer alltid hem med allt för mycket julsaker varje år efter att ha gått där.. lite farligt, svämmar över med julprylar till sist - man kan ju inte stå emot :)

  SvaraRadera
 2. Men säg inte att de börjat redan!!!!
  Kram// Inga

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hannele: Ja, visst har dom!

  Lisa: Jag håller med dig. Jag älskar Rusta runt jul. Man kan köpa billiga saker som man sedan kan hotta upp själv om det är så. Det är ju underbart att åka dit i oktober och hoppas att det har börjat plocka fram ;)

  Gittan: Nja...pressvisningen har ju varit i maj redan. Men det har inte kommit upp på sidan ännu =)

  SvaraRadera
 5. Dinosaurien är ju hur härlig som helst, liksom ugglorna men det som har störst chans att kvala sig in i min gran är nog ekollonen trots allt. Fast jag har tänkt i flera år nu att man kanske borde göra något helt utflippat tema i granen så vem vet? ;)

  SvaraRadera