söndag 18 november 2012

Julande och pysslande

I fredags gick jag och en kollega på Indiska och jag hittade de här underbart söta och Disney-aktiga sakerna till jul. Jag ÄLSKA färgerna och hur de små bjällrorna låter när man skakar hjärtat. Sen är stora julkortspysslandet i gång. Här är några av årets julkortsskiveomslag (oj, långt ord).
Är perfekt att sitta och pyssla när man ser på tv.
Sen köpte jag faktiskt 4 st hyacinter. Kanske lite tidigt, men jag tycker att "Det" börjar nästa helg och kanske hinner de slå ut lite lagom tills dess och sprida härlig doft...
Nu är det dags för lite frukost och sen lite städning och pyssel.
Over and out!
Jessica

6 kommentarer:

 1. Käre värld - jag blir alltid grymt impad av att du hinner med att pyssla så mycket. Min kreativitet har gått på sparlåga ända sen jag började arbeta som fastanställd lärare. Hoppas att den ska återvända någon gång.

  De där bjällerhjärtana är ju fantastiska, stod och klämde på dem förra helgen men vet inte riktigt var jag skulle göra av dem men man kanske skulle köpa ett par ändå... :)

  SvaraRadera
 2. Wow, vet inte om det är din datatekniker eller magi men jag kom in direkt ha,ha. Decibel förklarade just idag att vi MÅSTE sätta igång med att pyssla julkort nu, annars blir det försent...det är ju bara typ fem veckor kvar.

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå köpt hem en hyacint och oj vad gott den nu luktar när den slår ut. En för aning om julen! Hjärtana med bjällror är fina och de med färg känns väldigt Laloland. I mitt hem skulle nog de vara malplacerade så får nog hålla mig till de rent metallfärgade =).

  SvaraRadera
 4. Den där bjällerkransen känns SÅ DU!
  Kan du ha dem som örhängen oxå... ;) Hi hi.

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha hyacinter! Vart köpte du dom där nånstans? Förra året köpte jag några som inte alls höll måttet, vet inte ens om jag kan kalla dem hyacinter..

  SvaraRadera