lördag 3 november 2012

Juligt värre

I går när jag kom hem lade jag mig på sängen och tittade på "Skönheten & Odjuret - den förtrollade julen", såklart somnade jag, som sig bör efter en arbetsvecka, och när jag somngroggy vaknade, bestämde jag mig för att baka mjuk pepparkaka.
Nä, jag lovar att det inte är köttfärslimpa...

Sagt och gjort, pepparkaka blev det, och på kvällen även VARM årgångsglögg.
Men hujedamig va den smakade illa varm. Nä, det får bli kall hädanefter.
Den här stackarn var dock riktigt rälig som varm
I dag skulle jag och sambon med den ceriserosa dramaten och handla mat, men då var det visst röd dag så det gick ingen buss till Tornby så vi fick styra kosan till Priso och då träffade jag på denna skönhet:


 Jag har aldrig druckit den här och var tvungen att testa. Mycket speciell med en eftersmak av kaffe (!!!???). Det blir några Zeunerts till jul - alltid kul med variation!

Nu blir det pizza som den där braiga sambon har fixat!4 kommentarer:

 1. GRATTIS! Jag trodde att Zeunerts bara gick att hitta i norrland. Fick 4 flarror förra helgen av syrran, men jag har inte vågat ställa dem i kylen ännu, då skulle de redan vara slut... Min "Must Have"

  SvaraRadera
 2. Åh, mys med must och mjukpepparkaka :)

  SvaraRadera
 3. Vad gott med pepparkaka.
  Zeunerts är bästa julmusten enligt mig

  SvaraRadera
 4. Mmmmmmjuk pepparkaka. Det är såååå snällt mot både mage, kropp och själ. Har svårt att tro att nån skulle kunna ha onda tankar efter att ha tagit ett bett i en mjuk, varm, väldoftande bit. Känner doften ända hit!

  Men du, du måste ha fått dåliga, gamla kastanjer. Eller så klart, smaken är som baken... Fast, åt du med smör?? Det är ju liksom halva grejen. Alt blir bättre med smör...

  SvaraRadera