tisdag 1 januari 2013

2013

Årets första dag
Vi har varit utan internet här ett tag nu så det har blivit väldigt tunt med inlägg, men däremot har jag haft sköna dagar med min älskade sambo. Trist väder bara, as we speak är det +6 och regn.
Nyårsafton spenderades på tu man hand med fina kläder och middag som vi knappt orkade äta eftersom vi även åt en förrätt som var så god så vi åt mest av den =)
Tolvslaget var magnifikt med fyverkerier och ståt.
Jag hoppas att 2013 blir ett mycket bra år då 2012 inte var det. Det har nog legat på listan över sämsta åren någonsin, men det betyder också att det bara kan bli bättre.

Det har börjat ljusna lite och det är ett hejdundrande fågelkvitter ute - det måste ju vara ett bra tecken såhär på årets första dag !?!!

Hade ni en bra nyårsafton?
Jag i går ;) Jag kan inte få nog av fotoprogram på mobilen - har blivit beroende!

//Jessica

2 kommentarer:

  1. Det är fascinerande att det verkligen är som du skriver, 2012 kommer inte att hamna på någon annan lista än på tio-i-topp för kassa år. Det är så otroooligt många som påpekar det. Jag kan bara instämma. Fast jag föredrar snö framför regn så kände jag mig lite som Jan Malmsjö igår när jag sent på mörka eftermiddagen gick en promenad i regnet. Bra, tänkte jag, skölj bara bort det här skitåret, sen kan det få komma vackrare snö efter nyår...och en spirande vår, vackra sommardagar och milda färgrika höstfärger. Regnet kändes helt rätt just då.

    SvaraRadera
  2. Va fin du var på kortet. Kan hålla med om att 2012 inte var det bästa året. Känner på mig att 2013 kommer bli ett bra år. Nyårskramar från mig till dig.

    SvaraRadera