onsdag 16 december 2015

Årets julgran

Så visade det sig att de färgade lamporna såklart var slut i dag när sambon armbågade sig fram på stan. Jag som vägrar vänta en dag till med att klä granen sa bara uppgivet: Köp vanliga! - vilket blev superbra i slutändan.
    I år kör vi på den rosa skönheten igen eftersom vi är borta en hel vecka över jul och gärna vill ha kvar granen till i alla fall min födelsedag den 13:e januari och inte komma hem till ett avbarrat nakenträd.

Vi brukar ju alltid ha färgade lampor i den rosa granen, men nu med de vanliga julgransljusen så blev den sådär lite isigt frostig (syns inte så bra på bilderna dock) och det är superfint.
En kasse klappar är redan i Stockholm och i morrn ska jag försöka hinna slå in de som jag har kvar här hemma så jag kan lägga dem därunder.
Här har ni årets skönhet:


När klär ni granen? Till första advent, till lucia (det brukar vi göra) eller dagarna innan julafton? Eller kanske någon helt annan dag...

/Jessica

4 kommentarer:

 1. Vad fint det blev :)
  Det är faktiskt lite olika när vi klär vår gran, vanligtvis blir det runt tredje advent, i år blev det redan veckan innan.

  SvaraRadera
 2. Jag brukar vara klar med granen 1 december :D jag har en vit plastgran så då kan man ju vara så tidig man vill!

  SvaraRadera
 3. Vi klär alltid granen kvällen innan julafton. Det är en del av magin för mig, att granen är alldeles alldeles ny när jag stiger upp på julaftons morgon <3

  SvaraRadera
 4. Vi brukar alltid klä den till lucia. När jag var liten och bodde hemma så klädde vi den alltid den 23 ibland blev det dock någon dag tidigare ifall det skulle bli kallt den 23. Mamma och papp klär fortfarande granen den 22

  SvaraRadera