tisdag 31 oktober 2017

Julspaning och lite shoppi

Okej. Höstlov med en, soon to be, 3-åring innebär tydligen inte att du får sova, för i morse ca. 04.53 klev jag upp. Men hon är så rolig och tramsig att umgås med så allt är förlåtet..även om jag är skittrött nu!

 Vi var på Åhlenś och julspanade lite och när jag såg bordet med alla julkalendrar så kunde jag inte låta bli att känna mig gammal. För när jag var liten fanns det svt:s julkalender, gratis kalendrar från coop och ica och sedan gick det att köpa sådana där gammeldags kalendrar med glitter och "gamla motiv" på. Nu för tiden kan en kalender innehålla allt från alkohol till tuggummi - verkligen inte bara något för barn längre!

 Lalo blev kär i den här glittriga hjorten så fort hon såg den. Den är typ lika stor som hon är, och vi kommer inte köpa en sådan, men det var fint att se henne älska något glittrande och juligt...

... Typ på samma sätt  som hon blev helt betagen av de rosa, glittriga julkuleglassarna. Alltså rätta mig om jag har fel, men det här är ju verkligen parenting done right, om ni frågar mig ;)


 Själv gillade jag nog de här hjortrelaterade julsakerna mer. Hjortar och rådjur har ju varit på tapeten nu några år och verkar vara här för att stanna - eller? Vad tycker ni om trenden?

 Mest ville jag nog ha en sådan här chokladkalender dock - men 249 kr var lite väl saftigt för en chokladbit varje dag. Men fint ändå.

Annars måste jag säga att jag är rätt besviken på IKEA i år - inte alls så mycket kul eller fint....tråkigt.
Och Maxi här i stan...besvikelse igen, då de inte har fått upp några julsaker förutom lite papper och slingor...jaja, tids nog.

Nu ska jag väcka barn och gå ut och leka lite.
Va gör ni för juligt i dag?

/Jessica

1 kommentar:

  1. Du har helt klart lyckats som förälder!
    Idag bläddrar jag i jultidning och äter saffransscones!

    SvaraRadera