måndag 14 december 2009

Ett inlägg till!
Är i gamla lägenheten och städar, spacklar, målar och fejjar. Här finns just nu bara en bärbar dator, internetsladd, en lampa, lite verktyg och diverse städmaterial. Tomt med andra ord.
Men jag kan i alla fall göra ett inlägg och läsa era =)
Kändes varmt i hjärtat att läsa kommentarerna i förra inlägget, va fint att ni skulle sakna "mig" om jag inte återkom innan jul. Jag saknar er också.
Men nu till julande:
Helgen har ju inneburit en massa flytt. Men även en hel del julande. I går var det ju Lucia och min mamma ,som varit här och hjälp till med flytten, och jag låg i varsitt soffhörn och kollade på Luciamorgon från Växjö, väldigt fint och stämningsfullt. Sen snöade det en massa och idag har det snöat ännu mer , vilket gladde mig som satt på examination på universitetet.
Men det har även hunnit julpyntats i nya hemmet och inhandlats lite julklappar och lite juliga saker på Second hand. Underbara ting som ni kommer få se framöver. Jag hoppas att bredbandet kommer så snart som möjligt, för nu är det ju inte lång tid kvar innan det är jul liksom.
Såhär ser den nya nderbara 60/70-tals-pepparkaksduken ut som jag köpte för 25 kr i lördags, AJ LAVV IT!!!
den fick ligga på sidbordet till soffan ihop med "nightmarebeforechristmas-tomtarna, granen och den trendiga granen som sambon blingat med färgade lampor, mucho snyggto.

Här är den rosa, glittriga ljusstaken som pryder såväl vardagsrums, som sovrumsfönster. Blev sååå glad förra året när jag hittade en till, så jag fick två!
Och här är julgranen i all sin rosa färgprakt!!! I år fick det bli lite glitter i den, men det lila räckte inte till minn stora fötret, men jag hade köpt 80-tals glitter på second hand i lördags så det fick hamna i mitten. NU är det faktiskt väldigt juligt hemma, om än det står saker precis överallt. Och NEJ, den lutar inte även fast det ser ut så här av någon anledning...?
Favortkula som jag köpte som 14-åring för dyyyyyra pengar 85 kr...hualigen! Men snygg som _a_ är den !
Och här har ni mig i morse, framför granen i morgonrock läsandes uppsatser att opponera på

Förhoppningsvis på återseende !
/J

13 kommentarer:

 1. Lykke til med flyttingen, håper du snart er tilbake.

  SvaraRadera
 2. Ahh, har du skellington julgrejsor. Vad avis jag blir

  SvaraRadera
 3. JUlmysigt du har det, dom julkulorna får man inte tappa..

  SvaraRadera
 4. Hoppas du trivs på det nya stället. Kommer att sakna din blogg. Ha en trevlig jul och nyårshelg!

  SvaraRadera
 5. God jul!

  Du har väl inte missat Bagerskans julkalender? Fylld med recept, tävlingar och annat juligt!

  www.bagerskan.se

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Du har fått upp en hel del ser jag själv ska jag sätta upp det sista i helgen, börjar redan på fredag så man kan ligga o slappa i soffan på lördag o se julfilmerna som visas på TV.
  Ses snart.

  SvaraRadera
 7. Assa: tack så mycket! Armarna är lite trötta men annars har det gått bra =)

  Metronyx: Aj lavv Nightmare before. to!

  Hannele: Nä, exakt, en har redan gått i kras, så nu får jag vara försiktig!

  Lotta: Tack! Jag håller med dig =)

  Anneli: Eller hur! Jag älskar de där gamla, den är så himla välbevarad också. Känns som att vara hos mormor och morfar litegrann

  Vita Margarita: Jag är tillbaka!!! Bredbandsbolaget var kvicka som fn så nu kan du få läsa mer. Kul att hitta en ny läsare förresten =)

  Karin: Får kolla in det! Tack för tipset

  Mamma: Japp, men det är VI som fått upp en del, inte JAG.

  SvaraRadera
 8. Jag måste helt objektivt säga att den där svarta konen med instoppade ljus var förjäkla intelligent gjort, rent av övermysigt.

  SvaraRadera
 9. Twistad retroromantiker: Hohoho, "MYSTROLL", världens bästaste ord! Ska jag säga på nästa arbetsintervju: "Hej, Jessica, på fritiden brukar jag agera mystroll!"
  Bra att granen gör någon glad. Den gör mig glad varje morgon när jag tänder den. Ikväll ska jag ligga under den, det är något jag alltid gör en liten stund varje år.

  Jens: Ja, alltså jag tycker också det blev himla snyggt, eloge till den som fixat...

  SvaraRadera