torsdag 17 december 2009


Snöstormen har svept in över landet. Det är mysigt, men fruktansvärt kallt och stormigt. Idag höll jag på att förfrysa ansiktet när jag gick hem. Men det gör inget. Jag hoppas Skåne är insnöat så det blir en vit jul, men jag hoppas inget. Men allra helst hoppas jag att tåget går som det ska ner, för jag orkar inget strul. VARENDA gång vi åkt till skåne är tåget försenat ... och nu är det snöstormar, bådar inte gott!

5 kommentarer:

 1. Minus 18,5 i Mora just nu. kvart i tio på fm. Rimfrost.

  SvaraRadera
 2. Snö i Skåne också!

  Jag hoppas verkligen att du kommer fram ordentligt!

  SvaraRadera
 3. Ett rätt roligt minne från julafton i Hässleholm för fyra år sedan: Gick ut i regnet för lite "frisk luft" efter Kalljanka och fick beskåda en lufsandes tomte med paraply och cigg i mungipan.
  Men i år SKA det bli snö, för det har jag bestämt!!! Vi ses om några dagar!! :-) Kram, "svägerskan".

  SvaraRadera
 4. Det ska snöa i skåne o blekinge imorgon. Men vi ska väl hoppas att tågen går som de ska på tisdag. Har du satt tomten vid granen som du har på kortet.

  SvaraRadera
 5. Metronyx: Ja, fi fn. Imorse när vi skulle iväg och hjälpa en kompis flytta var det-19 och mitt näshår fryste till samt att sambons skägg såg frostbitet ut då hans ånga från munnen frös till is i muschen, mycket roligt, men kallt!

  Lotta: Wohoo...men nu blir vi hemma i alla fall så då hoppas jag snön ligger kvar i LKPG istället =)

  Nilla: Hoppas ni får en vit jul, men du har ju haft ditt blåsta i KÄÄMÄÄÄ antar jag =)

  Mamma: Jag förstår inte frågan: "Har du satt tomten vid granen som du har på kortet"....???? jag fattar inte vilken tomte du menar.

  SvaraRadera