torsdag 6 januari 2011

Jag ser det snöar....

Här sitter jag i granens sken och tittar på stooora snöflingor som dalar ner utanför fönstret - mysigt
Sedan nyårsafton har jag varit däckad av förkylning, men igår började den ge sig. Nu är det mest rinnande näsa, stickande ögon och whiskyrösten kvar.
Jag börjar jobba på allvar på måndag men ska tillbringa dagen med att planera terminen lite och göra lite småpill.
Lite mer julmusik och faktiskt lite plockande av tomtar blir det. Har inte så mycket sådant, men jag tänkte börja plocka ner dem nu så att det inte blir någon stress av det när jag börjat jobba igen.
Granen, stjärnorna och ljusstakarna får dock vara kvar - Julen är ju faktiskt inte slut förens på tjugondagknut!!!

Har även funderingar på att slå ihop julbloggen med mitt vanliga Laloland... vad tror ni, är det smart, eller är det roligare med en helt julig blogg (det skulle den ju bli ändå visserligen men i alla fall...)?
Vad tycker ni?
bilden är framgooglad och himla glimmig!

2 kommentarer:

  1. Du får krya på dig, jag har varit sjuk under jul o nyår en är nu på bättringsvägen. Jag tycker att du inte du ska slå ihop bloggarna utan ha julbloggen för sig själv.

    SvaraRadera
  2. Hoppas du kryar på dig snart. Är ju skönt att vara i form när terminen börjar.

    Jag har själv funderat kring om jag ska slå ihop mina bloggar. Det är lite svårt att uppdatera båda ibland eftersom jag inte har ett så spännande liv att jag har materail till uppdatering utan att upprepa mig.

    Jag tycker dock din julblogg är så fin med ljusslingan däruppe och allt och så är det praktiskt att kunna gå till "julavdelningen" om det är et man är mest intresserad av. Så har jag tänkt kring mina i alla fall.

    SvaraRadera