tisdag 28 januari 2014

Årets julkort - 2013

 Har helt glömt att visa julens finaste julkort - det är signerat min extreeeemt duktiga och fina vän Nova och visar hennes fantastiska tecknarstil. Sen att det är en TomtHen är ju bara supermånga plus i kanten - Tack fina Nova!


Till julen i år ska jag göra fler egna kort. Det brukar jag göra, men i julas hann jag helt enkelt inte! Skärpning på mig!
//Jessica

3 kommentarer:

  1. : D jag gillar sluttouchen med "Tomthen", mkt innovativt. Jag tycker också att hon verkar ha en mysig och personlig tecknarstil din vän. Det jag tror att jag uppskattar mest hos tecknare/konstnärer är att man ser att de har en unik, egen stil som man kan följa hur den utvecklas under åren. Ska verkligen också satsa på egna julkort i år. Visst finns fina att köpa, men det är så avkopplande att sitta och klippa,klistra,måla och dutta. Egentligen kanske man ska börja nu så att de blir klara till jul...sen är det ju julstämningsnö. Hos mig iaf.

    SvaraRadera
  2. Åh hen är ju lövly! Jag har också en vän som alltid skickar fina egentillverkade kort. Ofta sådana man kan pyssla med också! Ett år fick vi ett kort att klippa ut och göra julkrubba av, ett annat år en sprattelängel. Fast jag har aldrig hjärta att klippa i dem utan spar dem i en ask.

    Själv har jag helt kommit av mig med egna julkort. Är glad om jag ens hinner tänka på att köpa fina julkort nuförtiden och att det inte blir något halvfult, billig skit från Ica...

    SvaraRadera