söndag 26 januari 2014

Utjulad och uttröttad

Julen har gått över för denna gång- Det känns lite skönt att ha tagit bort allt pynt och all deco(utom stjärnorna som hänger kvar än...).
Det som händer när allt är bortplockat är ju att det känns så sterilt och tomt och sen känns det även som att julen var en EVIGHET sen - är inte det märkligt?
Fyra veckor känns som fyra månader och allt jag kan tänka på nu är: hoppas att snön får stanna kvar och lysa upp till i alla fall slutet av februari!

Såhär i början på terminen, jag är vuxenlärare, så är allt så mycket och snabbt och nytt och ännu snabbare, så den här helgen har jag varit extremt trött. Men i dag fyller min fina sambo år så det har vi firat hela dagen; först med frukost på sängen och sist (typ) med smörgåstårta till den första filmen vi såg ihop: Monsters Inc. En härligt lugn dag med bullbak, tvättstuga, fikande, firande och skratt!

Tårtan fick jag av en fd. elev i fredags - perfa,
då behövde jag inte baka en!

"Frukostpåsängenbrickan"

Paketöppning med sömngrusiga ögon

Smörgåstårta
( i världens märkligaste vinkel...)
Va har ni spenderat söndagen med? Något juligt?
/Jessica

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni haft en bra sambofödelsedag. Smörgåstårtan ser jättegod ut. Jag o Östen har varit på Ikea idag o köpt en ny timer till mig för den jag hade tappade jag i golvet så den gick sönder.

    SvaraRadera
  2. Jag firade Australia Day med att hänga upp en juldekoration som kom med posten - eller det var väl egentligen maken som gjorde det ;) ...ett underbart fint rött flaggspel med Merry Christmas. Nu börjar jag faktiskt längta efter blåa gardiner så julen åker nog ner till veckan!

    Kram från Australien♥ ~Pernilla

    ...ps. Båda tårtorna ser jättegoda ut, så jag förmodar att din sambo hade en jättebra födelsedag!

    SvaraRadera