lördag 1 augusti 2015

Julsäsongen 2015

Hej vänner av julen!

Just nu sitter jag i en stuga på Öland och skriver det här. Två veckors semester är till ända  och även om vädret varit fint och vi bara haft två regndagar så har sommarvärmen lyst med sin frånvaro. I vanliga fall är norra Öland ett säkert solkort, men i år har ön inte levererat som den brukar. I går var vi i alla fall på stranden och i dag åker vi hem...en stranddag på två veckor här nere har jag aldrig upplevt - men någon gång ska vara den första.

Hur som så är det första augusti och dags att kicka i gång julsäsongen 2015.
I år måste jag se till att inte sätta bloggribban högt eftersom jag har en liten fjas som redan hunnit bli sju månader(hur gick det till!!!) surrandes i famn och kring ben (nä, hon varken kryper eller går än, men rulla runt som en liten hund kan hon =) )
Det lär kanske inte bli så mycket bloggande och det får ju vara helt okej, men julbloggen är ju lite av ett skötebarn så jag ska nog kunna få ihop lite i alla fall. Inte minst till lillfisens födelsedag den 21 december. Och ja, eftersom förra julen spenderades på BB så ska det bli lite gött att få fira den i ett juligt hem i år, även om förra julen var så perfekt den kunde bli.

Jag tror jag drar i gång årets julbloggande med några juliga bilder från Bödasågen här på Öland. Ett gäng tjejer har startat en julaffär: "Tomtarna på loftet", som har öpet året om. När vi var där spelades det julmusik och bjöds på en mysig julstämning mitt i juli - härligt initiativ om ni frågar mig!

5 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt att gå och lulla runt bland julsaker när sommaren är så dålig -:)
  Avundsjuk må du tro :-)

  SvaraRadera
 2. Det har sett härligt ut på dina bilder från Öland i alla fall!
  Tror och hoppas att du kommer hinna julblogga en hel del även med en liten omkring dig!

  SvaraRadera
 3. Det låter som en riktigt trevlig affär! Tänk om någon kunde få en sådan idé häromkring....:))

  SvaraRadera