lördag 8 augusti 2015

Julsäsongens första inköp.

Sådär ja, nu äntligen ska jag visa vad jag köpte i den där lilla julaffären på ett somrigt Öland. Här har vi försökt (och lyckats) suga ut det sista av sambons semesterdagar innan vardagen kommer åter på måndag.

Såhär i efterhand när jag kollar på vad jag köpte kan jag erkänna och medge att jag handlade i affektion - affektionen bestod av julkänslor och jullängt och ett kli i fingrarna efter glitter och julfilmer.
  
 Det här blev det: Julklappsetiketter, snyggt band med glitter och sen den här blåa saken ... alltså jag inser ju att det är skumt med en jättekapsyl(?) med ett julmotiv på, och den är ju ett sjukt stort försök till att få till lite repro-cocacola-jul-50-tal-men-i-nytappning. Och ja, det lyckas ju - men var hade jag tänkt ha den här?

Jag tycker ju nu såhär i efterhand att den har sjukt fina färger - turkojstt(jo, man kan skriva så...) och så glitter, ni vet det där "vita" glittret med massa olika färger aĺa 80-tal som jag älskar så mycket. Men om det är en julgrej jag tycker är snygg i sin helhet? njä, det tror jag inte såhär i efterhand. Och vad är grejen med en kapsyl liksom? Är jag en pytteliten människa med den här gigantiska julkapsylen från någon mastodontglittrig julmust? Hur tänkte jag när jag köpte den?
Grejen är ju att jag alldeles tydligt inte tänkte, men nu sitter jag här med en gigantisk glittrig julkapsyl...


Tur att jag fått en liten bebis så jättekapsylen passar...men om den kommer hängas upp till jul? Hm...det återstår att se.

Vad är ert största fail när det kommer till julsaksinköp?
//Jessica

4 kommentarer:

  1. Haha, jag förstår att du köpte den för den ÄR ju fin, men så värst praktisk är den kanske inte - om vi nu måste var lite praktiska när det gäller julen...:) Just nu kan jag inte komma på något misslyckat julinköp, men om jag rotar i mina jullådor hittar jag säkert något...:))

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att den är fin.

    SvaraRadera
  3. Julnerden inom oss gör att man gör nåt (ok ganska många) impulsköp. Fast jag tycker mest att mitt inköpsfail är att låta min man få köpa klappar till sina föräldrar och syskon. Det slutar med samma sak, dagen före julafton är i stort sett inget inköpt och det blir nåt man lika gärna kunde ha handlat på en mack.

    SvaraRadera