torsdag 19 september 2019

Mentalt mörbultad

Alla mina förhoppningar om att göra en stark julsäsong 2019 blev ett minne blott när den kurs jag läser på universitetet i höst kickade igång med såååå mycket mer att läsa än jag minns det. Och där satt jag, försjunken i böcker när vi fick ett mejl om att förskolan ändrat en massa grejer (pallar inte deltaljer här) och mitt barn plötsligt ska tvingas gå på en buss fast vi aldrig valt det - stress, stress, ångest över att det kanske faktiskt inte alls funkar för mitt barn, möten, samtal, mer stress och då blir som grädden på moset varsel på jobbet. Varsel på jobbet innebär ju såklart oro, undran, funderingar och inneboende stress; måste jag sluta, ska jag söka nytt jobb, var ska jag jobba om jag måste sluta, vad händer sen ...ja, ni fattar. 

Till det tillkommer vardagen som ska bollas och fungera, jobb som ska bollas och fungera och skolan som jag vill ska fungera. Så ja, ni fattar att jag är fan helt slut redan - och höstterminen har precis börjat. Får helt ärligt se om mitt psyke pallar julandet i år, i alla fall här. Men jag hoppas och vill att det gör det. 
Men hur är det möjligt liksom? Efter två rätt tunna julbloggsår kände jag sån jäkla pepp och så allt detta i knät på en och samma vecka....behöver ju sommarlov igen känns det som.
Eller några veckors ledighet just nu så jag kan komma ikapp julandet - både fysiskt och mentalt. 

hahaha..."Komma ikapp", vi är i september, men jag vet att ni fattar exakt vad jag menar ;)

Saffranssnurror med apelsin
Recept HÄR
/Jessica


4 kommentarer:

  1. Usch, det låter inte kul. Det verkar som om 2019 har varit ett jobbigt år för väldigt många... Hoppas verkligen att ni kan få någon ordning på allt och att du hittar ork till det som är roligare i livet. Kram <3

    SvaraRadera
  2. Fy vad tråkigt med en sådan start på hösten. Det brukar vara jobbigt nog ändå att rodda i barn och jobb. Hoppas det ordnar sig i alla fall. Och jag hoppas du hittar tid och lust att julblogga lite i alla fall!

    SvaraRadera
  3. Åh nej, vilken supertrist start på säsongen... Hoppas ni hittar styrka att ta er igenom allt och att julen kanske kan bli ett litet andningshål från alla tråkigheter... Kram & julpuss! <3

    SvaraRadera