tisdag 17 november 2015

Julkortstider

I dag kom julkortspåsen från Posten (eller Postnord, som det heter numer).
Jag tycker alltid att julkortspåsarna är så fina och de ingår på något sätt i julen hos oss. Det är ju inte så att vi får plats med alla julkort i påsen, men några får vi ner i alla fall. I år känns påsen "trendig" och som en bild ur något julmagasin - gillart!


I år ska jag faktiskt vara med i julkortsswappen hos Marie . Helgen ska ägnas åt julkort med andra ord, och julmarknad och kanske träffa Johanna och fika och så litterär salong på söndagseftermiddagen icke att förglömma!

Vill passa på att tipsa om en favvoapp: Postnords: "Riktiga Vykort".

Du laddar ner appen gratis och sedan kan du köpa ett X antar kort. Du använder sedan kort från din telefon/platta och skriver det som ett vanligt julkort direkt i appen, fyller i adressen och sedan kommer det i lådan dagen efter (om skickat innan 15.00) till vem du vill i Sverige.

Appen innehåller även ramar, olika textformat och textfärg etc.
Vi gjorde sådana inbjudningskort till Lalos ettårsdag - supersmidigt och jättefina! (några kommande gäster har misstagit dem för reklam, så det är väldigt bra kvalité.)

Skickar ni egna julkort eller köper ni vanliga, eller blir det masssms eller bara några få utvalda kort?

//Jessica
2 kommentarer:

 1. Jag skickar julkort som vi knäppt själva på barnen.

  SvaraRadera
 2. Jag har tuschat ett gäng julkort och ska göra fler. Men jag kommer att köpa färdiga också, eftersom jag inte hinner teckna till alla.

  Så mysogt med julbord i Gamla Linköping!

  Ha en fin dag
  //Linda

  SvaraRadera