onsdag 6 november 2013

Julkänslan kommer krypande ... & så lite kalendrar

Jag har inte haft den direkt, ni vet den där känslan som griper tag i magen på en. Jag har en känsla av att det beror på den väldigt långa sommar-hösten och det fina vädret som varit. Men så slog det mig plötsligt: DET ÄR NOVEMBER!!!! Och då kom istället lite stress över avsaknaden av julstämningskänslan. och det är ju fel, så ska det inte vara, men jag känner inte så mycket i år, jag har inte planerat så mycket, eller pysslat och fixat. Men så får det väl vara antar jag.
Lite har det i alla fall börjat komma krypande och i dag gick jag in i en av mina favoritbutiker och köpte de här underbara kalendrarna. Men nu blir jag plötsligt som min mormor och vill inte öppna dem.... =)

Har blivit kär i stadsmotiv och den här är grymt fin

Den här är också superfin och julmysig


Jag har inte köpt mig en papperskalender typ någonsin  - men någon gång ska vara den första - hur gör ni?

/Jessica

6 kommentarer:

 1. Fin kalender,den där översta. Vart har du köpt den?

  SvaraRadera
 2. Jag köpte en likadan som den nedersta i helgen. Jag brukar inte köpa kalender till mig själv men mamma köpte papperkalendrar med glitter på när hon levde och nu bestämde jag mig för att äntligen köpa en. Men känner lite som du att det nästan är synd att öppna den.

  SvaraRadera
 3. Jättefina kalendrar, speciellt den första!

  Jag brukar varje år köpa Bamsetidingen i november där det medföljer en julkalender, det är sådana barnaminnen för mig! Det är en sån typ av kalender där varje lucka bidrar till en del i den "stora bilden", så där vill man ju verkligen öppna och riva bort luckorna så man får fram den fina bilden, så barnsligt underbart! ;)

  SvaraRadera
 4. Fina! Jag har brukat köpa SVT:s kalender men nu är jag väl ändå för stor för den känner jag ;) Det får nog bli en chokladkalender, Bingolottos kalender och ICA:s gratiskalender i år :)

  SvaraRadera
 5. Otroligt fina. Var hittar man såna?

  SvaraRadera
 6. Jag har inte köpt några kalenderar sedan jag blev äldre. Nu köper jag iofs kalenderar till barnen

  SvaraRadera